Tuesday feelings

15.4.14

Krásný den všem! Chtěla jsem se ozvat dřív, ale v sobotu nám umřel pejsek, ti, kteří to někdy zažili jistě potvrdí, že to není nic jednoduchého. Je mi dost smutno a nějak se z toho nemůžu vzpamatovat. Nebudu se o tom ale rozepisovat, jen jsem vám chtěla dát vědět, co se děje. Co říkáte na to aprílové počasí? Musím říct, že mě už to moc nebaví a uvítala bych sluníčko a pořádné teplo. Vlastně ani nikdy nevím, jak se mám obléknout, protože pár minut svítí sluníčko, po chvíli prší, ráno dokonce i sněžilo.

Dnes to bude jen několik fotek, které jsem během dne udělala. Konečně se snad dostanu k nové Elle, už několik dní mi leží na stole a pořád jsem neměla čas si ji pročíst.


Zelený čaj bych mohla pít pořád. Je výborný a navíc zdraví prospěšný. Je to účinný antioxidant, zlepšuje metabolismus, působí proti stresu a únavě a mnoho dalšího. Nejraději mám ten sypaný, ale dnes jsem si vystačila i s tímhle od Pickwicku.


Dnes jsem byla po menší pauze ve fitku, abych pravdu řekla, po téměř měsíčním výpadku kvůli nemoci se docela těžko najíždí na starý režim. Ale chtěla bych na sobě teď před létem opravdu zamakat, takže určitě zvýším intenzitu a snad už mě žádná nemoc neskolí. Po cvičení jsem se těšila domů na vanu, když venku prší, není nic lepšího.


Dnes ráno mi dělal společnost Bruno Mars, několikrát jsem si pustila Moonshine v remix verzi, což byla úvodní píseň na jeho turné. Moc ráda na to vzpomínám!


Užijte si zbytek dne.
xoxo, M♥

16 comments:

  1. S tou vanou naprosto souhlasím: )i počasí je na nic a máš dokonalé nohy :) bruno mars je nej:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viď, už by to chtělo sluníčko :) Děkuji!
      To tedy je :)

      Delete
  2. Zrovna dneska jsem na Tebe myslela. Vím totiž o Tvém pejskovi už z instagramu. A je mi to velmi líto,opravdu to není nic jednoduchého. Buď silná ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jsi hodná♥ Držím se, ale slzička ukápne každý den :( Přeci jen se mnou byla 16 let mého života a najednou tu není.. Naštěstí máme fenku ještě jednu, ale ta mi taky trhá srdce, protože je hrozně smutná a pořád maminku hledá :(

      Delete
    2. Je naprosto normální a v pořádku se takhle cítit. I vaše fenka potřebuje čas se se ztrátou maminky vyrovnat. Vážně Tě chápu a vím,že to zvládneš,i přes slzy! ♥ Posílám obejmutí a spoustu úsměvů:)

      Delete
  3. CHUDINKO :( je to těžké... Já brečela...když Miley oznámila,že jí zemřel ten krásný pejsek Floyd :(

    ReplyDelete
  4. :(((tak to s tím pejskem mě moc mrzí:( bohužel jsem to už taky zažila a vždycky když si na našeho francouzského buldočka s babičkou vzpomeneme, tak se nám chce brečet:( Kéž by tady s námi mohli být napořád, že?

    ReplyDelete
  5. Moc pěkné fotky a tvá ztráta mě mrzí :-(, chápu jak se asi cítíš.
    Glamour and beauty

    ReplyDelete
  6. Vanu už jsem dlouho teda neměla tý jo :D To je mi líto s pejskem :(

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. To je mí líto s pejskem. Je to smutné, ale člověk s tím nějak musí počítat, že i oni mají omezený život a nemůžou s námi být napořád. Mé holce je 2,5 roku a někdy ve mně hrkne, že za chvíli už být tady nemusí. A víš co pomáhá na tuto bolest? Štěňátko :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To má před sebou ještě spoooustu krásných let :) Vím, že nové štěňátko určitě pomůže, ale máme pejska ještě jednoho (měli jsme maminku s dcerou), takže nové kupovat nechceme, navíc nám do rodiny během pár dní přijde miminko, což snad taky trošku odvede myšlenky :)

      Delete
  8. Chudák pejsek, moc mě to mrzí. :/
    A k počasí-je hrozné, doufám, že se brzy ustálí na nějaké teplejší dny.

    ReplyDelete