SWAN LAKE

28.9.14


Krásný večer! Dnes jsem byla poprvé v životě na baletu. Kamarádka měla lístky a nemohla se zúčastnit, a protože jsem Labutí jezero chtěla vidět už hodně dlouho, hned jsem po nich skočila. Pokaždé, když jsem ve Státní opeře nebo Národním divadle, si to hrozně užívám. Taková ta vznešená atmosféra, všichni jsou krásně a elegantně oblečení a já si připadám, jako bych se vrátila v čase. Labutí jezero je opravdu překrásné a příště budu chtít na balet nejspíš znovu, třeba na Šípkovou Růženku. Trochu jsem si i zavzpomínala na dobu, kdy jsem jako malá holčička chodila na hodiny baletu. Bohužel jsem měla smůlu na lektorku, takže jsem skončila asi po roce nebo dvou. Na všem se dá ale najít něco pozitivního, místo baletu jsem začala chodit na zpěv. 

Doufám, že jste si užili krásný víkend! Ještě mám nějaké fotky, ale dnes večer už nejspíš nebudu mít čas je přidat, takže se ozvu zítra. xoxo, M♥

11 comments:

  1. Wow! Nádherný celý outfit, ty bílé šaty, nude kabát a boty.. Luxusní :)

    www.katerina-f.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Jééé ve Státní opeře jsme byli s přítelem na Labutím jezeru v březnu:) Byla to nádhera♥ já balet zbožňuju! Už jsem s mamkou byla i na Louskáčkovi, což se nám taky moc líbilo:) Takže až zase někdy půjdu, tak taky na Šípkovou Růženku:)) A strašně ti to na té fotce sluší!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, tak se třeba příště na Růžence potkáme! :) Děkuji :*

      Delete
  3. V opeře je nádherně, taky bych mohla zase někdy vyrazit :), a moc ti to sluší

    ReplyDelete
  4. No tak to musela být fakt nádhera :). A strašně se mi líbí, co máš na sobě!
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  5. Ty jsi překrásná! Velice se mi líbí kabátek :)

    ReplyDelete
  6. You look absolutely stunning!! Glad you were able to have that experience! :)

    ReplyDelete