Burberry Rainboots

19.8.13

Tak jsou konečně moje! Líbí se mi už snad rok, jsou nadčasové a hodí se nejen do deštivého počasí. Do Burberry jsem šla cíleně pro ně, vzala jsem si vel. 39, což je o číslo větší, než obvykle nosím. Jsou totiž docela úzké a sama prodavačka mi doporučila vzít větší. Navíc jsou opravdu moc pohodlné, nikde netlačí, nikde nedřou (a to mě dřou naprosto všechny nové boty). Jsem moc ráda, že je mám a můžu si odškrtnout další věc z mého wishlistu (tři už mám a dvě zbývají). Brzy vám je ukážu na noze :)









11 comments:

  1. Já jsem teda zvědavá, jak je zařadíš do outfitu:-) Třeba se mi pak začnou taky líbit. Teď bych si takové boty koupila leda ke koním do hnoje, to nic proti :D Každému se něco líbí a něco ne:-)
    Caatherine

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha :D Náhodou, víš jak jsou pohodlné? A do deště naprostá parádička :) Zítra dám outfit a třeba se ti zalíbí :)

      Delete
  2. Ja holinky moc nemusim a kdyz uz, tak bych si porudila nanejvys tmave modre Hunters, ale tesim se, az je uvidim v nejakem outfitu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To mně se zase Hunters vůbec nelíbí, hrozně mě štve to logo zepředu.. 100 lidí, 100 chutí :))

      Delete
  3. Teď je na ně počasí jako dělané. Taky si už musím nějaké konečně vybrat! :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viď :)♥ Ještě se mi líbí Equestrian Knight, ale ty třeba příště :))

      Delete
  4. Jsou krásné! :) Taky se mi líbí Hunter, zrovna teď žádné nemám, ale když vidím to počasí v ČR asi je čas si nějaké pořídit :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) Tohle jsou moje první holinky vůbec, možná jsem nějaké měla, když jsem byla maličká.. Takže bylo na čase :D

      Delete
  5. překrásné, těším se na outfity :)

    ReplyDelete