No More Excuses!

24.8.13



Dnes budu poprvé cvičit podle nového plánu. Doteď jsem sice cvičila, ale prý bezúčelově a popravdě jak a co se mi zrovna chtělo. Moc nemusím kardio, hlavně z toho důvodu, že nechci víc hubnout, jen zpevňovat, takže kardio mám na rozehřání. Zbytek jsou posilovací cviky. Nic ve stylu Zuzky Light nebo Jillian, kdy jde o docela velkou fyzickou námahu (což není nic pro mě) a nabírání svalové hmoty. Líbí se mi pevná postava, lehce vyrýsované svaly, ale zachování ženského těla (pekáč buchet na ženě se mi prostě nelíbí). Protože mě docela často bolí záda a ramena, začínám poprvé v životě posilovat i tyhle partie, takže snad to pomůže. No nic, jdu na to :) Užijte si sobotu ♥

Jak jste na tom se cvičením vy? :)

11 comments:

  1. ja práve chcem schudnúť, takže radšej to kardio :) cvičievala som so Zuzkou Light, teraz testujem appku na mobile nike training club :)
    BeeKey

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na hubnutí je kardio výborné :) Zuzka je na mě příliš těžká a popravdě se mi ani nelíbí její postava, takže mě nějak neláká.. A o té aplikaci jsem taky slyšela, prý se celou dobu nezastavíš :D :)

      Delete
  2. cos cvičila předtím?
    já mám kardio naopak radši než posilování, je o takové odreagování :)
    a taky se mi líbí spíš pevná ženská postava:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Předtím jsem cvičila dost nepravidelně, dělala jsem cviky co mě zrovna napadly.. a v posilovně jsem také dělala všechno možné, než mi přítel vysvětlil, že to není úplně ideální. Mám se prý pokaždé zaměřit na jinou část těla a nemusím tam být dvě hodiny, ale hoďka bohatě stačí (Já se totiž cítila mnohem líp, když jsem makala dlouho a posilovala všechno :D ). Na odreagování je kardio určitě fajn, taky mi jednou za čas nevadí, ale nemůžu to přehánět, protože nechci hubnout, kosti už mi lezou dost :D

      Delete
  3. Tak to nejsi sama :) Taky se mi líbí pevná postava.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsem toho názoru, že jakákoli postava vypadá pěkně, když je zpevněná :)

      Delete
  4. Tak to máme podobné! Jsem hubená od přírody tak mám ráda posilování. Ale bohužel necvičím pravidelně :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky jsem necvičila moc pravidelně, vždycky spíš v takových návalech, kdy mě to zrovna popadlo.. A teda teď o prázdninách jsem to dost flákala :) Tak snad to napravím :)

      Delete
  5. Mne sa tiež pači pevna postava ja chodim na zumbu:))

    http://aj-ro-na.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Kardio taky nemusím, přesně ze stejných důvodů jako ty :) Cvičím v posilovně a občas doma. Mám velkou skoliozu, takže hlavně na záda, ale i na zbytek partií. Mně se líbí hodně zpevněný postavy, mám i stránku na FB, která má sloužit jako inspirace a motivace, tak třeba se ti bude taky líbit :)
    https://www.facebook.com/IWorkoutBecauseILoveMyBodyNotBecauseIHateIt

    ReplyDelete