Cardinal Exclusive Interior

17.9.13

Díky Fashion Weeku jsem získala povědomí o téhle úžasné společnosti. Ukořistila jsem jeden katalog domů a pořád si ho prohlížím. Poslední dobou si hodně stahuji obrázky různých interiérů, ložnice, šatny a přemýšlím, jak bude vypadat můj budoucí domov. Vím, že tento článek není úplně to, na co jste tady zvyklí, ale natolik mě to zaujalo a nadchlo, že se s vámi musím podělit. Možná to někoho také zaujme a někomu se to naopak nebude líbit vůbec, protože věřím, že ne každému takový styl sedí. Když jsem si katalog prohlížela poprvé, připadalo mi, jako bych ho snad navrhovala já sama. Berte to samozřejmě jako takovou inspiraci, ani si raději nechci představit, v jakých částkách bychom se pohybovali :D Nafotila jsem pár stránek, které se mi líbily nejvíc. Samozřejmě na stránkách toho mají spoustu, tohle je jen malá ukázka. Jaký styl interiéru se líbí vám a jak si představujete (či jak budujete) váš vysněný domov? Jsem zvědavá, dejte vědět do komentářů :)















12 comments:

  1. Miluju takovéhle katalogy , kde se mohu nechat inspirovat krásnými interiéry :) Ráda si představuji jaký jednou bude můj byt. I když už jsem jednou měla svůj byt podle svých představ, ale poté jsem se přestěhovala do domu přítelových rodičů a můj nový byt je zatím ve hvězdách a v mých snech. Ale moc se těším na to až si ho uspořádám jak sama chci :)Tenhle styl co jsi vyfotila je mi velmi blízký ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já taky, vždycky zajásám, když vyjde nová Ikea :D Taky se moc těším na zařizování, hlavně takové ty maličkosti, jako různé dekorace, svíčky, vázy.. :)

      Delete
  2. Ahoj Megan, mně osobně se líbí moderní bydlení ve světlích a přírodních barvách. Jednou také sním o své vlastní šatně :). Zuzka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to máme asi společné, nejvíc se mi líbí nábytek do béžova, bíla a třeba se zlatými doplňky :)

      Delete
  3. Tak tohle je dokonalé, moc se mi líbí ten královský styl :-)

    ReplyDelete
  4. ten styl je božský :), ale né každému se líbí :/

    http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je to nádherné :) Sto lidí sto chutí :) Zatím se vám to ale líbí, což jsem ráda :)

      Delete
  5. Je to úplně překrásné, jako pro princeznu:)

    ReplyDelete