Nails Inspiration

26.9.13

Dlouhé nehtíky, které jsem si od června pěstovala, už jsou pryč. Nevím jak to máte vy, ale mně se s nástupem podzimu všechno zhoršuje - vlasy, nehty i pleť. Většinou to bývají první dva zářijové týdny a pak se to vrací do starých kolejí, takže musím zaklepat, že letos už je to za mnou a nebylo to tak hrozné. Někdo to mívá na jaře, někdo na podzim, šťastlivci nikdy. Nehty se mi tedy začaly trochu třepit po stranách a když jsem si jeden šikovně zlomila, ostříhala jsem je rovnou všechny. Koupila jsem si od Dermacolu vyživující lak s kalciem a jsem s ním opravdu moc spokojená, nehty hned po prvním nalakování vypadaly lépe. Pak jsem ale začala přemýšlet, co s nimi dál a napadaly mě myšlenky na gelovky. Asi před rokem jsem se zařekla, že si je u nikdy nedám, protože vypadají nevkusně a zbytečně si zničím svoje přírodní a musím říct, že kvalitní nehty. No, jenže na mě teď ze všech stran útočily obrázky krásných nehtíků a začala jsem o nich uvažovat. Dospěla jsem k rozhodnutí, že si koupím uv lampu a gel a budu si manikuru dělat sama. Bez tipů, jen tenkou vrstvu gelu na svoje přírodní nehty, abych je zpevnila a nemusela se o ně pořád tak bát. Tvar se mi líbí kulatý, lehounce do špičky. Vypadá to jemně, žensky, elegantně a vkusně, takové ty dlouhé lopaty už mě naštěstí přešly. Nastahovala jsem si nějaké obrázky, je to vyloženě jen inspirace hlavně co se týče tvaru, experimentovat nehodlám, takže budou většinou tělové, světle růžové, červené.. Zatím i pročítám různé diskuze a ještě nic nakoupeno nemám, ani nějak nespěchám, nechám nehty ještě trochu narůst. Jak to máte vy? Chodíte někam na nehty, nebo dáváte přednost těm přírodním?






Všechny obrázky jsou z weheartit.com

A vítám zde 90. čtenářku! 

9 comments:

  1. umělé mě lakají ale určitě přírodní..už nikdy si nenechám svoje zničit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem je naštěstí nikdy nějak extra zničené neměla, ale rozhodně byly v lepším stavu, když jsem měla gel na svých přírodních, než když jsem měla tipy :)

      Delete
  2. dávám přednost přírodním nehtům, jsem se svými spokojená, ale neříkám, některé gelové vypadají moc hezky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já také, chci je gelem vyloženě jen trochu zpevnit, žádná 3mm vrstva :)

      Delete
  3. Ahoj Megan, já jsem jednoznačně pro nehtíky přírodní :). Preferuji přesně takovou délku a tvar jako na obrázcích. Rozhodně se mi ale nelíbí nehty jakoby "dlouhé drápky" :). Zuzka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nehty hlavně musí vypadat vkusně, reprezentují člověka a mnohdy si ani neuvědomujeme, jak na druhé působí :) Většinou gelové nehty bohužel vypadají levně a lacině, proto jsem se jim doteď obloukem vyhýbala :)

      Delete
  4. Nádherné nechty :O XOXO -N
    http://believeforever-n.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. krásné! :) ty s křížkem jsem měla <3

    ReplyDelete