Sunday in Prague

22.9.13

Dneska jsem byla celý den v Praze, původně jsem si jela hlavně pro zimní boty, které samozřejmě nebyly v mojí velikosti, posílali mě tam a zpátky a ve finále stejně žádné nemám, tak snad příští týden se jich konečně dočkám. Nakonec jsme si s přítelem udělali krásný výlet, zašli jsme do nové sushi restaurace - Aichi sushi, bohužel nemám žádné fotky, jen něco málo na instagramu, ale každopádně kdo má sushi rád, zajděte tam, opravdu moc doporučuji, jídlo skvělé, příjemná obsluha, krásné prostředí.. Udělali jsme si i krásnou procházku po Starém městě a celkově to byl moc fajn den :) Outfit jsem zvolila takový ležérní, protože jsem věděla, že budeme chodit, nebyl to ale úplně můj styl a přiznám se, že jsem se v tom úplně necítila, takže přidám jen detail :) Už se nemůžu dočkat, až budu mít zrcadlovku, to ty fotky potom budou úplně o něčem jiném..





Užijte si krásný večer a všem přeji úspěšný začátek nového týdne :)

xoxo, M ♥

6 comments:

  1. já tam byla minulý týden :) a teda počasí my vyšlo líp jak tobě :(

    http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. To věřím, naštěstí nepršelo ani nebyla moc zima, ale hlásili sluníčko, tak mě to překvapilo :(

      Delete
  2. máš krásny blog, pekné fotky, baví ma to tu, ale ak môžem ...chýba viac outfitov :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, děkuji za připomínku, sama jsem si toho vědoma a zkusím to tedy napravit a přidávat outfitů víc :)

      Delete
  3. Ahoj Megan, já v Praze byla v pátek a počasí vypadalo přesně jako na fotkách :). Také jsem sháněla zimní botky a v CCC v Palladiu jsem byla úspěšná. Tak Ti držím moc palce, ať seženeš své vyvolené :). Zuzka

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jsem ráda, že alespoň někdo byl úspěšný :) Jsem už domluvená s kamarádkou z Prahy, že mi pro ně skočí, tak snad to vyjde :))

      Delete