3 months!

22.1.14

Dnes jsou to přesně tři měsíce, co jsem začala pravidelně cvičit. Psaly jste mi, že by vás článek na toto téma zajímal, dnes to tedy budou jen takové mé postřehy za ty tři měsíce a články jak přesně cvičím a jak jím někdy příště.


Když jsem si koupila permanentku a roční členství ve fitku, psala jsem vám o tom článek tady na blogu. Do té doby jsem cvičila hodně nepravidelně, dokonce bych řekla, že výjimečně. Samozřejmě se mi to nelíbilo, byla jsem sama na sebe naštvaná, obzvlášť při prohlížení motivačních obrázků. Když jsem toho už měla dost, došlo mi, že doma se prostě cvičit nedonutím. Bez přemýšlení jsem se vydala do posilovny a bylo to. Přiznám se, že jsem měla i chvíle, kdy jsem se za to nenáviděla, cvičit se mi prostě nechtělo, ale musela jsem, když už jsem si pořídila permanentku. No a teď si svůj život bez cvičení nedokážu představit. A to jsem si vždycky myslela, že takový typ člověka nikdy nebudu.


Co bych chtěla říct jako první, cítím se skvěle. To je pro mě asi to nejdůležitější a pro to si mě cvičení získalo. Už jsem psala, že jsem bohužel ztratila lísteček, kam jsem si zaznamenala svoje míry. Docela mě to mrzí, protože bych to ráda porovnala. Zhubla jsem dvě nebo tři kila, ačkoli jsem hubnutí neměla vůbec v plánu, chtěla jsem jen zpevňovat, ale samozřejmě mi to nevadí, i když už bych dál hubnout nechtěla. Do léta bych chtěla mít hlavně viditelně vyrýsované bříško, samozřejmě s mírou, aby to vypadalo žensky.

Zdroj všech obrázků : weheartit.com

Jestli někdo například váháte, jestli začít cvičit, jestli si koupit permanentku, jestli změnit svůj životní styl.. Radím vám, jděte do toho! Budete se cítit lépe, mít víc energie, zpevněnou postavu. Teď je perfektní čas na to začít a určitě nebudete litovat.

18 comments:

  1. tý jo pěkná motivace jsi dobrá žes to dokázala horší je že se třeba hodně lidí bojí tam jí t a tak ale máš skvělou postavu :)

    ReplyDelete
  2. Já se konečně dokopávám k tomu abych běžela :) Od začátku měsíce začínám s přítelem běhat :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to tě opravdu obdivuji, já bych v zimě běhat nemohla :)

      Delete
  3. No nevím, ale mě furt příjdeš tlustá jak prase

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale prosím tě :D Vážím 48 kilo, takže takovým komentářem mě opravdu nenaštveš :* :D

      Delete
  4. Souhlasím:)) cvičení je prostě skvělé! A ne jen kvůli postavě....svět je pak prostě veselejší:D Já bych ráda ještě chtěla začít běhat, abych byla víc kondici:) I když zhubnout taky už nechci:) Ale teď je na mě moc zima, začnu až na jaře:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přesně tak :)) Já mám radši rychlou chůzi, ale taky vyjdu až na jaře, teď se snažím být venku minimálně :D

      Delete
  5. Congratulations!!! Great post for motivating others! Keep up the great work!! :)

    ReplyDelete
  6. Já se do cvičení musím nutit pokaždé, ale pak ten skvělý pocit po cvičení!:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dřív jsem se taky nutila pokaždé, ale teď už to beru prostě jako součást mého dne a ani nad tím nepřemýšlím :))

      Delete
  7. dej fotku svýho břicha třeba na insta ;)

    ReplyDelete
  8. Já cvičila pul roku a teď od ledna začla znova a už jsem se do toho taky dostala :)) Permanentku si pořídit musím , je to hroznej žrout peněz :D

    ReplyDelete
  9. ahoj, to su tvoje fotky,ci inšpirácia ?? takto by mi stačilo vyzerať:) tiež ked som mala permanentku do fitka, tak som chodila pravidelne, aj doma teraz sem-tam cvicim,ale neviem sa velmi donutit..musim to nejak vyspekulovat alebo zas zacat do fitka,lebo to potrebujem:D

    http://veronikakrasnicka.blogspot.sk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inspirace, na konci článku je to napsané :)) Já se doma cvičit prostě nedonutím, fitko je pro mě nejlepší variantou :)) Určitě bych ho zase vyzkoušela :))

      Delete