HAIR CARE TIP

23.1.14

Na moje vlasy se ptáte téměř v každém příspěvku a často píšete, abych o nich udělala článek. Už delší dobu vám ho slibuji a určitě ho jednou napíšu, bohužel ale nejsem ten správný člověk na rady týkající se růstu vlasů, péče a podobně. Mám je takové prostě od přírody, neberu žádné vitaminové doplňky na vlasy, nepoužívám žádné speciální produkty, vždycky jsem je měla dlouhé a husté. Dnes vám chci ale ukázat masku, kterou jsem nedávno objevila jsem z ní úplně nadšená. Jedná se o Kallos Latte.


Po přečtení několika velmi kladných recenzí jsem ji objednala (parfums.cz), vzala jsem si rovnou největší balení, 800ml. Je to rozhodně nejlepší maska na vlasy, co jsem kdy měla. Příjemně voní po vanilce a vůně ve vlasech zůstane až do dalšího umytí. Jsou po ní krásně hebké a vyživené, navíc stojí pár korun a přitom dokáže zázraky. Můžu jí srovnat například s Gestil Wonder a za mě je tahle lepší. S maskami z drogerie jí snad ani srovnávat nemusím.  Nevím, jak by fungovala na jemné vlásky, ale pro sušší, barvené nebo poškozené je perfektní. Rozhodně jsem si ji neobjednala naposledy.



xoxo, M♥

15 comments:

  1. Tak o ní budu uvažovat :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Tyyyjo..tak to si ji asi pořídím:))

    ReplyDelete
  3. Musím si jí už konečně také objednat!

    ReplyDelete
  4. Wow, tak to si ji taky asi uz objednam :D az budu delat nakup na parfums :D mam od Kallos vajickovy sampon a voni jak vajecny konak a celkem mi vyhovuje :D tak snad mi bude vyhovovat u tato maska :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. To já nic jiného kromě masky nevyzkoušela, i na ní jsem vlastně narazila náhodou, do té doby jsem tu značku vůbec neznala :)

      Delete
  5. já mám teď objednanou masku a kondicionér u kadeřníka,ale tipů není nidky dost a určitě tento produkt někdy vyzkouším :-)

    ReplyDelete
  6. tiež ju mám. Je super, len mi na nej trošku vadí tá vôňa. Je až príliš intenzívna.

    ReplyDelete
  7. vypadá dobře :) díky za tip ;)
    http://lucieka.blogspot.cz/

    ReplyDelete