Hello 2014.. Please be awesome!

1.1.14

Nový rok je tu a k tomu patří trochu povídání, shrnutí minulého roku a plány do toho nového. Taky se vám nechce věřit, že už je rok 2014? Vážně to hrozně letí, proto bychom si měli užívat opravdu každé chvíle, měli bychom se mít rádi a žít tak, jak nejlépe umíme. Když se vrátím k roku 2013, nemám si na co stěžovat. Prožila jsem krásné léto, poprvé jsem viděla Paříž, navštívila spoustu zajímavých míst, byla na koncertě Bruna Marse, dostala jsem příležitost každý týden zpívat před lidmi, můj vztah je jako pohádka, poznala jsem skvělé lidi, jedla skvělé jídlo, splnila jsem si několik přání, ..
Tento rok mě i hodně naučil, především nedůvěřovat lidem, které neznám (a hlavně jim neposílat peníze předem!). Naučila jsem se myslet pozitivně a na každé věci najít něco dobrého, všechno mě v životě posunulo o velký kus dál, hodně jsem si toho ujasnila a řekla bych, že pro mě byl rok 2013 zlomový.


Rok 2014 chci pojmout ve znamení seberealizace. Pracovat na zpěvu, učit se, cvičit, věnovat se blogu a na moc dalších věcí mi stejně asi čas nezbude. Co se týče blogování, na plno se tomu věnuji od srpna a to mi přijde jako dostatečná doba na to, abych poznala, jak chci blog psát a celkově jak chci, aby vypadal. Možná i promažu pár článků a začnu opravdu tak, abych cítila, že to je ono. Snad se to bude líbit i vám.



Uvidíme, kam mě osud dostane, ale těším se na všechno, co si pro mě připravil. Věřím, že to bude skvělý rok, což z velké většiny ovlivňujeme my sami, na to nezapomeňte! Ale především, ať jsme všichni zdraví, protože na tom opravdu záleží. Radujme se z maličkostí,  važme si toho co máme. Všem vám přeji, ať se vám splní všechna přání, ať prožijete krásný rok plný radosti a lásky. Vaše M♥

14 comments:

  1. Happy New Year to you and wish you a great year in 2014!

    Check out my latest post on 2013 Christmas Recap :)
    ALxx
    RASSP blog

    ReplyDelete
  2. Přeji šťastný Nový rok a ať se ti splní všechna Tvá přání :)
    Jestli chceš tak u mě na blogu probíhá Giveaway tak se můžeš zúčastnit :)
    http://pandulka.blogspot.cz/2014/01/novy-rok-2014-giveaway-zdravim-vas-jiz.html#comment-form

    ReplyDelete
  3. wish you an awesome 2014 filled with lots of happiness
    wanna follow each other via gfc &bloglovin
    kisses

    ReplyDelete
  4. Také ti přeji štastmý nový rok a jestli se můžu zeptat, kde máš možnost zpívat každý týden? Máš nějaké koncerty nebo někde děláš "hudební kulisu"? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, zpívám v hotelu, koncerty mám párkrát za rok :)

      Delete
  5. Looks like you had quite an incredible 2013. I wish you an even more successful 2014!! You are gorgeous darling!! Happy New Year!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much, I wish you all the best in 2014 :* Your comments always make my day!

      Delete
  6. Ať je rok 2014 úžasný ve všech směrech a ať se Ti splní Tvá přání :)) :* Hanka

    ReplyDelete
  7. Také se chci seberealizovat a věnovat sobě svým snům, plánům a cílům více pozornosti .) Přeju hodně štěstí v těch tvých :)

    ReplyDelete