insta-life

20.1.14


Už dlouho jsem nepřidala žádné fotky z instagramu, můj profil je @collinemegan, odkaz je vpravo. 

1. Moje Naked paletka, po zhruba měsíci používání musím říct, že jsem nic lepšího neměla, rozhodně si koupím i další, moc se mi líbí ta nejnovější. Naked 3.
2. Už několik týdnů si říkám, že musím zavolat kadeřnici. Vlasy mám teď o něco světlejší než na fotce, v čemž se úplně necítím, taky chci trochu zkrátit konečky. Tento týden jí opravdu musím zavolat!
3. Sofinka na novém koberečku, očividně se jí zamlouvá, lehla si na něj hned jak jsem ho položila na zem. No není rozkošná?
4. Páteční večer!

21 comments:

  1. ááá ty tvoje vlasy♥ pro ty bych zabíjela♥ Já jsem zrovna dnes byla u kadeřnice:D ale ta vždycky skoro brečí nad těma mýma vlasama:D A kočička je roztomilá:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju :* Jé, to ti závidím, miluju ten pocit, když od ní odejdu :) Hlavně mi vždycky tak perfektně umyje vlasy, že si je nemusím mýt tak 4 dny! :D

      Delete
  2. Kam si lehne kočka,tam musíš mít postel,zrovna to čtu v časáku :D
    Mimochodem jsi krásně štíhlá :) wow

    ReplyDelete
  3. You look AMAZING doll!!! You have the most gorgeous hair and beautiful eyes!! Very pretty necklace! :) Hope you're having a great day!

    ReplyDelete
  4. tie vlasy máš fakt božské, krajšie som ešte ani nevidela :) mne by aspoň štvrtina z tvojich úplne stačila :)

    ReplyDelete
  5. Tu paletku bych si chtěla jednou pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Meggy, omlouvám se, jestli jsem to třeba prošvihla a článek už tady byl, ale ve zkouškovém opravdu nevím, kde mi hlava stojí :/ -> nechtěla by jsi udělat na paletku recenzi? vím, že u jiných blogerek jsou, ale když já mám ráda "ty své" osvědčené :D :*
    no a k Tvým vláskům se vyjadřovat nemusím.. my, co jich máme tak málo a tak krátké, že si je musíme připínat :X :D.. závist <3
    a Sofinka je boží <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zlatíčko psala jsem o ní když jsem jí dostala, ale nebyla to úplně recenze, já je psát ani neumím, to přenechám beauty blogerkám :) Ale je prostě skvělá a rozhodně nebudeš litovat! :*

      Delete
  7. Jsi neskutecne nadherna a pro ty vlasy bych zabijela :D

    ReplyDelete
  8. Tedy! Máš překrásné vlasy :-)) Připomněla jsi mi, že ke kadeřnici se budu muset taky objednat :-) Nějka teď tyhle starosti nezvládám řešit :-D A Sofinka je roztomilost největší! :-)

    ReplyDelete
  9. Už je to trapný ti psát i sem, že ti vlasy neskutečně závidím .. :D ale je to bomba.

    ReplyDelete
  10. ...ty si tak prekrasna zena... vlasy, tvar, postava..dokonca este aj hlas, ked spievas :)) no..priroda, alebo kto.. bol k tebe stedry a posobis navyse na mna milym dojmom..tak to je skvela kombinacia ! :) Na paletku Naked sa chystam a Sofinka je kuzelna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji za krásný komentář, udělal mi hroznou radost :*

      Delete