My rose

8.1.14



Miluju květiny, asi jako každá žena. I když se musím přiznat, že ty v květináči u mě nemají šanci přežít, ale když dostanu řezané, vždycky mi udělají hroznou radost. Tohle je růžička od přítele, je to taková naše romantická tradice, dostávám každý měsíc jednu, přesně třicátého. Už jich mám 43! Všechny si suším a přiznám se, že už je nemám kam dávat (suším si i pugéty k narozeninám), ale rozhodně nemám srdce na to je pokaždé vyhazovat, takže to budu muset nějak vymyslet. Je to ale tak hezké, když vím, že je někde mezi nimi moje úplně první růžička od něj. Ach ta láska :)

11 comments:

  1. To je super taková jakoby tradice :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. To je pěkná tradice :) Já naposled dostala růže o velikonocích, když se můj milí opil tak že nevěděl ani o mě a já rychle odjela domů naštvaně. Druhý den jsem dostala kytici. Ale taky bych chtěla dostávat je častěji :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak alespoň, že se chtěl takhle omluvit :)) Já jsem hrozně ráda, že si přítel vždycky vzpomene, mnohdy si ani já neuvědomím, že je třicátého a on přijede s růžičkou :))

      Delete
  3. Juuu:)) taky si růže od mého miláčka suším a nechávám:) taky mi jich je hrozná škoda:)))

    ReplyDelete
  4. tak ta je náádherná <3 já mám miniaturní pokoj, takže bych tolik růží nezvládla, ale pokaždé když nějakou od přítele dostanu, tak si ji také usuším <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já mám spíš problém najít vázu nebo koš, kam by se mi vešly všechny :) Napadlo mě utrhnout jen hlavičky a dát do velké skleněné vázy, jen nevím, jestli by to vypadalo hezky :)

      Delete