My tanning secret

31.1.14

Opálení si udržuji i přes zimu, ovšem ne soláriem, ale samoopalovacím krémem Xen-Tan. Používám ho od podzimu, mažu se zhruba 1x za týden až dva. K aplikaci používám rukavici a vynechávám obličej, protože z něj se mi díky odličování barva ztratí téměř okamžitě, takže barvu sjednocuji tmavším makeupem. Moc hezky voní, nedělá fleky, barva je krásně přirozená a bledne postupně. Doporučuji nechat krém působit přes noc, barva se potom chytí silněji, ale lze smýt už po třech hodinách. Po aplikaci si oblékám tmavé oblečení, ale jde dobře vyprat i ze světlého. Po prvním umytí bez problému nosím bílé oblečení, nebarví. Je to opravdu skvělý produkt a všechna ta ocenění má rozhodně zaslouženě. Používáte samoopalovací krémy? Jaké jsou vaše oblíbené?



Před a Po - těsně po aplikaci

xoxo, M♥

30 comments:

  1. Možno to niekedy vyskúšam. :) Wau..je to obrovský rozdiel. Mne by sa to aj celkom hodilo, lebo som dosť svetlá. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opálení vypadá opravdu jako od moře, moc doporučuju, taky bývám přes zimu docela světlá :)

      Delete
  2. Mám více produktů a jsem spokojená :-) do solárka už nikdy nevkročím :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je to rozhodně lepší varianta, než solárium :))

      Delete
    2. Můžu se tě zeptat máš po něm fleky? Já mám flek na ruce kde nosím každý den hodinky a nevím jak to opálit :-/
      asi jak se mi potí ruka pod hodinkami tak to nejde :-/ nebo nevím

      Delete
    3. Fleky po něm nemám vůbec, hodinky nosím taky.. Jen mi dřív vybledne na dekoltu a nejvíc drží na břiše, ale bez fleků :)

      Delete
  3. Tak tohle rozhodně musím vyzkoušet! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Samoopalováků jsem se vždycky strašně bála.. kolik za tenhle chtějí a kde ho kupuješ, prosím? Možná bych ho zkusila, vypadá moc hezky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem taky samoopalováky nikdy nepoužívala, tenhle je ale vážně bezkonkurenční.. Koupila jsem ho normálně na oficiálních stránkách, rukavici taky, tady je odkaz na ten, který mám já - http://www.xentan.cz/produkty/dark-rada/dark-tanning-lotion-weekly-self-tan/ , stojí 887 ,- :)

      Delete
  5. Looks FABULOUS!!! :)

    ReplyDelete
  6. Ahoj Megan, já samoopalovací krémy nikdy nepoužívala stejně jako solárium :). V zimě mi světlá barva kůže nevadí, myslím si, že to k ní trošku patří :). Krásný večer ! Tvá Zuzka

    ReplyDelete
    Replies
    1. To určitě patří :) Ale s opálením se cítím lépe, hlavně teď do šatiček v plesové sezoně :))

      Delete
  7. ahoj, chcela by som sa spytat na ako dlho ti vydrzi jedno balenie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tohle je zatím moje první a doufám, že mi vydrží do té doby, než se budu moct opalovat na sluníčku :) Takže pár měsíců určitě, na stránkách píšou myslím 10-15 namazání, což odpovídá zhruba 3 měsícům, ale řekla bych, že i déle :)

      Delete
  8. Wow, tak to je super, asi to opravdu vyzkouším :-)!
    Glamour and beauty

    ReplyDelete
  9. Tak to musím vyzkoušet! Jinak jsi krásně štíhlá!:-)

    ReplyDelete
  10. ešte nikdy som samoopaľovací krém nepoužila, dalo by sa povedať že ani nemusím, v lete sa nikdy neopálim a tak si nemám čo udržiavať. Navyše ako si písala o tej tvári,to by bolo ešte horšie, make-up nepoužívam a som porcelánovej farby (vraj :D )
    ale aspoň budem vedieť doporučiť nejakú značku kamarátkam :)

    ReplyDelete
  11. Ty jo to je opravdu rozdíl:) já jsem nikdy v solárku nebyla a ani samoopalovací krémy jsem nezkoušela:) ale díky za tip!!:)) Až budu nějaký hledat, tak tenhle určitě vyzkouším:)

    ReplyDelete
  12. Pokud má takovýto výsledek, je to vážně skvělé. Stejně jako ta snadná vypratelnost, to je u některých vážně docela problém :) Akorát cena mi přijde trochu přemrštěná, na druhou stranu jej člověk nepoužívá tak často, tudíž vydrží na poměrně dlouhou dobu. O tom se už dá uvažovat :) Ačkoli já mám docela ráda i solárko, jen musí člověk vědět co a jak, aby mu neškodilo více, než je nezbytně nutné.

    ReplyDelete
    Replies
    1. To souhlasím, taky jsem s tou cenou váhala, ale když si to tak spočítáš, vyjde to určitě levněji, než třeba to solárko, navíc je to neškodné :-) A vydrží opravdu dlouho.. Myslím, že je lepší investovat, než koupit nějaký z drogerie za stovku, který po prvním použití poletí do koše :-)

      Delete
  13. wau, tak toto musí byť skvelá vecička. Videla som to už na inom blogu a stále viac a viac to láka moju bledu pokožku :)

    ReplyDelete
  14. yesss, xentan je top a jsem mu věrná už pár let...přemýšlím o koupi té rukavice,,myslíš že aplikace s ní je o hodně lepší a rychlejší?)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bez rukavice jsem to nezkoušela, takže opravdu nevím :( Já jsem s ní ale spokojená, nemáš zapatlané ruce :)

      Delete
  15. hezké bříško! Co se týče samoopalováku - nepoužívám je a ani do solárka nechodím, mám typicky bledou pleť a větší část roku se mi to líbí - bohužel občas mě popadně to, že bych chtěla mít bronz :) na to je nejlepší sluníčko, ale jelikož rychle blednu vydrží mi to maximálně 3 týdny :()

    http://oprirodnikosmetice.blogspot.cz

    ReplyDelete
  16. proč zatahuješ to břicho? Podvádíš tím hlavně sama sebe :D ostatní neoblbneš...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo s mojí váhou to mám zapotřebí :D Když já zatáhnu břicho, spočítáš mi žebra :D Ale tak chápu, že tě to štve :*

      Delete