Wishlist 2014

3.1.14

K novému roku podle mě neodmyslitelně patří wishlisty. Jeden jsem si udělala už minulý rok - z toho nemateriálního se mi podařilo všechno (začít cvičit, myslet pozitivně ...), z toho materiálního jsem si splnila velkou většinu. Měla jsem wishlist pořád na očích, což určitě hodně pomáhá. Podobnou koláž jsem si tedy vytvořila i letos.


Po Neverfullce toužím už nějakou dobu, proto doufám, že si ji letos konečně pořídím. Je to podle mě nadčasový kousek, který se dá kombinovat naprosto se vším. Do zlatého iPhonu jsem se zamilovala na první pohled, jsem s Apple hrozně moc spokojená, vyhovuje mi po všech stránkách. A tahle bílo-zlatá kombinace je prostě perfektní. Beru to ale tak, že když si ho nepořídím, nic se nestane.. ale líbí se mi moc!


Moc ráda bych letos víc cestovala. Chtěla bych minimálně navštívit Londýn a užít si pěknou dovolenou u moře - je mi víceméně jedno, kde to bude. Pokud k tomu přibude ještě nějaká další neplánovaná cesta, budu moc ráda.


Zrcadlovka je můj sen asi rok a půl, od té doby, co jsem založila tenhle blog. Kvalitní fotografie jsou velmi důležité, já se je zatím snažím vykouzlit kompaktem, ale všichni víme, že to není ono. Doufám, že ji dostanu k narozeninám a nemůžu se dočkat, až s ní začnu fotit a dám blogu trochu jiný rozměr. A nakonec parfém Chloé, který asi většina s vás zná. Pro mě je to docela změna, roky jsem si kupovala těžké a sladké parfémy, ale chci zkusit něco trochu jiného a rozhodla jsem se pro tento. Je jemný, čistý, ženský.

Po čem letos toužíte vy? 
xoxo, M♥

23 comments:

  1. Zrcadlovku chci taky! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Zrcadlovku mám taky na wishlistu, měla jsem bezvadnou než nám vykradli byt ... A ten zlatý iphone je luxusní, tak jsem byla naštvaná když jsem si koupila 5 a za týden vyšel tento :D Držím palce ať to vše vyjde .)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem váhala mezi 4S a 5 a díky bohu, že jsem si koupila čtyřku, protože bych taky určitě byla hrozně naštvaná, kdybych pak viděla 5S :D Děkuju :*

      Delete
  3. Great post!)))
    would you like to follow each other?
    Let me know!
    <3
    http://irinabulgakova.blogspot.ru/

    ReplyDelete
  4. Parfém Chloe má snad moje celá rodina,je skvělý já jsem si ho moc oblíbila.

    ReplyDelete
  5. Neverfull se mi také líbí, ty chceš ji chceš v monogramu? Mě se víc líbí Damier Azur :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo chtěla bych monogram, azur se mi taky moc líbí a chtěla bych ho taky, takže to beru tak, že monogram bude první a azur třeba časem :)))

      Delete
  6. jů já zrcadlovku mám už rok , a taky jsme po ní toužila dlouho asi 3 roky a potom jsme šla na prazniny na brigádu a co bylo první tak jsem si běžela koupit foťák nic víc mi takovou velkou radost neudělalo :)) je to super věc ..

    ReplyDelete
  7. pěkný článek :)) ten zlatý iphone je perfektní! až mě mrzí, že jsem jejich odpůrce.. po vzhledové stránce jsou dokonalé, ale systém není nic pro mě :( iphone jsem si přála dlouho, ale když jsem si ho o prázdninách konečně pořídila, byla jsem z něj tak nešťastná, že jsem jej do týdne vrátila :D ale upřímně Ti závidím, že Ti vyhovuje! :D :))
    no a do Londýna bych jela hned <3 nebo kamkoli jinam.. třeba k moři :) loni nám s přítelem dovolená nevyšla, tak doufám, že si to letos vynahradíme! :))

    ps: pořádám giveaway o plesové šaty dle vlastního výběru, budu moc ráda, když se zúčastníš :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, tak to je škoda, mně i systémem vyhovuje maximálně, pořád tvrdím, že jiný telefon už nikdy nechci :D My jsme s přítelem taky loni nebyli u moře, takže o to víc se letos těším :))

      Delete
  8. Pekné :-). Po iPhonu toužím taky, ale nevím, jestli se mi více líbí zlatý nebo stříbrný. Jeho koupě je stejně zatím v nedohlednu, takže se tím teď nezabývám, ale až to přijde, tak to bude dilema NO.1! :-))).
    A Neverfull je překrásná :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já mám všechny doplňky zlaté a celkově zlatou miluju, takže moje volba je jasná :)))

      Delete
  9. Ja som si londyn, neverfullku a iphone dopriala minuly rok:)) tento rok chcem evu clutch v azure :)

    ReplyDelete
  10. toužím po kožené kabelce (z ikabelky.cz) chtěla jsem Korse, ale má to pár známých a trhá se jim :/ nepotřebuji (zatím :D) kabelku od návrháře, kdyžtak bych šla asi do YSL nb zminovaného Korse, letos si chci a co nejdřív pořídit nový mobil mám HTC rok a 3 měsíce a děsně se se*e :D je to fakt děs, pořád něco :D iPhone je fajn, ale já radši větší telefony :)
    dál bych si chtěla pořídit šněkový odstavnovač :) a dělat si domácí štávy, pak něco málo z kosmetiky, rozhodně si ale pořídím kabát (nějaký barevný a černou klasiku) a křivák :)

    ReplyDelete