Prague & The Wolf of Wall Street

2.2.14


S přítelem jsme dostali poukázku na Procházku strašidelnou Prahou a lepší datum jsme si snad ani vybrat nemohli, včera bylo tak krásně! Konečně se po delší době ukázalo sluníčko. Chtěla jsem udělat spoustu fotek, ale bohužel když sluníčko zalezlo, byla hrozná zima a neměla jsem sílu vytáhnout foťák z kabelky :D Nakonec se toho ujal přítel, ale fotky bohužel nejsou moc použitelné (promiň,lásko :D ). Procházka trvala asi dvě hodiny, šlo se od Prašné brány a končilo se na Čertovce. Bylo asi 8 zastávek a u každé z nich průvodce řekl legendu, která se k tomu místu váže. Bylo skvělé vidět Prahu zase z trošku jiného úhlu, i když na známých místech :)



Po skončení procházky jsme se rychle přesunuli do tepla, najedli se a večer jsme zakončili v kině na Vlk z Wall Street. Líbilo se mi to, po přečtení několika recenzí jsem přibližně věděla, co mám čekat (hodně sprosté, samé drogy..). Film trvá tři hodiny, ale není to zdlouhavé. Mezi mé nejoblíbenější filmy se nezařadil, ale určitě to stojí za shlédnutí.


Hezký zbytek neděle!
M♥

33 comments:

  1. tý jo pěkný víkend taky přemýšlím o filmu prý je dobrý a i není a slušelo ti to:)

    ReplyDelete
  2. Ten film by mě docela zajímal :)

    ReplyDelete
  3. Určitě krásně užitá sobota!.-)

    ReplyDelete
  4. Me film zaujal maximálně! Byla jsem na něm s přítelem před dvema týdny a ještě půjdu jednou s kamarádkou :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Až tak, jo ? :D Takhle dvakrát jsem byla na Gatsbym :)

      Delete
  5. Jee opět ti to hrozně moc sluší!!:) A ta Procházka strašidelnou Prahou musela být skvělá:)) A na Vlku z Wallstreet jsme s přítelem také byli, ale nějak nás to neuchvátilo. Také jsme už dopředu věděli, jaké to zhruba bude, ale asi jsme čekali trochu víc, nějaké větší rozuzlení na konci nebo něco podbného:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuji :) Já čekala, že kvůli těm drogám umře :D

      Delete
  6. Na Vlku z Wallstreet jsem už taky byla a strašně mě Leo bavil. Je to vynikají herec! Myslím ale, že bez něj by to moc nebavilo...měj se hezky :)

    http://thedecadenceofdecay.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky ho mám moc ráda, nejvíc mě nadchnul Velký Gatsby, takže tohle jsem taky chtěla vidět hlavně kvůli němu :)

      Delete
  7. Zrovna včera přijel brácha s přítelkyní z Prahy (bydlí tam) a zrovna říkali, jak je v Praze pěkně a tady na Moravě hrozně zima a šedivo. Moc ti závidím ten víkend :)

    secretofpink.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. Závidím sluníčkoo :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. U vás nebylo? Tady vážně krásně :) Ale dnes už zase mlha :(

      Delete
  9. Promin lasko :DD - jooo to moc dobře znám, proto čekám až pujdu s někym jinym než s ním abych mohla nahrát outfit :DD
    Prahu vám moc závidím..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi :D Ale on se to určitě naučí, musí! :D

      Delete
  10. Krucii,v poslední době je tolik filmů,na který bych chtěla jít do kina:D Vlk z Wall Street se k nám naštěstí ještě nedostal,ale bohužel Gatsbyho jsem propásla:/:)Ještě bych Ti ráda doporučila film Nedotknutelní,jestli jsi neviděla:)Už je trošku starší,ale je úžasnej a stoji za to ho vidět!:)
    PS: Já chci taky sluníčko:(u nás je pořád mlha a mrholí,už aby bylo léto!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to je škoda, Gatsbyho si určitě stáhni, je to úžasný film (ale v kině je to prostě lepší, byla jsem dvakrát :D) Nedotknutelní jsem viděla, rozhodně jeden z nejlepších filmů! :))

      Delete
  11. Ta prochazka vypada zajimave :) jsem od Brna, ale do Prahy me to porad tahne a kdykoliv tam dojedu, tak se mi v hlavne objevi myslenky jako "moje milovana Praha" :) jinak na filmu jsme byli asi tyden zpatky a ja teda od toho ocekavala neco vic :D je to takova spis oddechovk, clovek nemusi nad nicim premyslet a scena Leonardo vs.stare leky-drogy je nejlepsi z celeho filmu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já Prahu miluju a hrozně se těším, až se tam přestěhuju :)) Nad tou scénou jsem umírala :D Jak se plazí k autu :D

      Delete
    2. Ja si tu scenku pak znova poustela na youtube :D :D to je proste mazec :D

      Delete
  12. Takže ty střední školu dokončíš v Praze? :)

    ReplyDelete
  13. Moc ti to na té fotce sluší :) a na film se také chystám :) jinak..moc se nezmiňuješ na blogu o svých přátelích..proč?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) Zatím nějak nebyl důvod, moc lidí o blogu ani neví, takže nevím, jestli by chtěli, abych je zmiňovala :) Ale všechno časem přijde :)

      Delete
  14. Sounds like a jam packed, fun filled day!! :) Looks like you had a lot of fun!

    ReplyDelete
  15. Včera jsem ho dokoukala, naprostá pecka ! DiCaprio je pan herec!

    ReplyDelete