Valentine's Day

15.2.14

Všem přeji krásný den, doufám, že jste si včerejšek moc užili. Pro nás to byl letos už pátý společně strávený Valentýn. Mám ten svátek ráda, myslím, že každá příležitost pro oslavu lásky by se měla využít :) Ráno jsme začali skvělou snídaní, moc si užívám je připravovat hezky a včera k tomu byla ideální příležitost. Podívali jsme se na hokej, potom si zašli na oběd a dostala jsem krásnou kytičku, moje oblíbené lilie. Už se nemůžu dočkat, až rozkvetou. Měla jsem opravdu krásný den, hlavně jsme ho strávili spolu a to je nejdůležitější. Snad se vám také Valentýn vydařil podle vašich představ, určitě mi napište, jak a s kým jste ho trávili.




Dnešek trávím se zázvorovým čajem, vincentkou a kapesníky. Taky se vám stává, že když máte před sebou nějakou důležitou událost, tak nastydnete? Moje tělo je na to snad naprogramované. Na zítřek potřebuji být zdravá a v pondělí musím mít hlasivky ve 100% formě, tak mi držte palce, ať se po náporu vitamínů vzpamatuji. Mějte se moc hezky a užijte si sobotu! M♥

28 comments:

  1. Taky jsem si Valentýna užila, až na to, že přítel byl ráno v práci:( Nádherná kytička.))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kdyby přítel neměl volno po zkouškovém, taky bychom spolu nebyli celý den :)) Děkuji :)

      Delete
    2. Muj pritel mel zase hokejovy zapas, ktery jim prelozili ze soboty na patek takze byl od poledne pryc a dojel az v 10... Ale co se da delat, chapu to a jiny uz to nebude :)

      Delete
    3. Jéje, taky mám doma hokejistu :D A do toho si rád zajede i na florbalové, fotbalové, tenisové turnaje a nevím co ještě :D

      Delete
    4. Ten muj ma nastesti kazdej den trenink nebo zapas :D takze mu na nic ostatniho nezbyva cas, to jen pres leto chodi na fotbal nekdy, ale to jen u nich na vesnici, takze nic extra jak ten hokej :D

      Delete
  2. Krásnou kytičku jsi dostala:) my s přítelem přímo Valentýn neslavíme:) máme 9. výročí, takže oslavujeme dřív:) ale 13. jsme byli v kině, takže dejme tomu, že to byl náš Valentýn:D:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) Tak to je jasné, kino se taky počítá :D

      Delete
  3. Určitě jsi si to užila. Jinak brzo de uzdrav! :)

    ReplyDelete
  4. nádherná kytička moc vám to sluší

    ReplyDelete
  5. Můj večer se nevydařil podle mých představ, ale zašli jsme si na večeři dostala jsem kytičku a i to se počítá. :)) Sluší Vám to spolu :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Wow, you are such a perfect couple!!!

    New post on my blog ;)

    ReplyDelete
  7. Valentýna neslavím :) a lilie mám taky ráda :) kdyby tě napadly nějaký fakty o tobě,tak by jsi mohla udělat další článek :P:D:))

    ReplyDelete
  8. Moc se mi líbí to jídlo! Jinak moc Vám to spolu sluší!:-)

    ReplyDelete
  9. jéé, vám to sluší <3 a kytička je kráásná <3 a teď se hlavně brzy uzdrav! :*

    ReplyDelete
  10. Krásny párik!! :) Veľmi pekné fotky a aj kytička! :)) Erika's Life

    ReplyDelete
  11. Jsem moc ráda Megen, že sis Valentýn užila :) já bohužel nemám s kým, tak jsem ho prožívala jako každý jiný pátek. No vlastně jedna změna byla, vypadl nám asi na 45 min proud..tak alespoň jsme si celá rodinka popovídali a strávili spolu u stolu za záře svíčky :) Lilie jsou nádherné ! :)) Ať je Ti co nejdříve dobře :* Hanička :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je taky krásně prožitý Valentýn, když jsi s těmi, koho máš ráda :)) Děkuju Hani :*

      Delete
    2. Teď jsem si všimla omlouvám se za chybu a opravuji na Megan :)) to máš pravdu :) :*

      Delete
  12. já včerejšek plánovala trochu jinak,no nakonec to dopadlo tak že jsem seděla u filmu s popcornem...

    ReplyDelete
  13. My jsme strávili s přítelem Valentýna již 2.rok na horách :) mám to tak radši, když si užijeme hezký den než si dávat nějaké dárky..
    To sushi vypadá skvěle!
    A přeju ať se do zítřka uzdravíš, taky jsem teďka nějaká nemocná...

    ReplyDelete