Zara new in

4.2.14


V sobotu jsem rychle navštívila Zaru, pořád mají dost velké slevy a myslím, že se tam dá opravdu dobře nakoupit, bohužel jsem neměla moc času, nakonec jsem si ale 2 věci odnesla. Úplně obyčejné šedé tričko s krátkým rukávem, mám v plánu si jich koupit ještě několik, protože taková trička se vždycky hodí. Dají se zkombinovat se vším a poslední dobou se mi moc líbí takový ten casual style. Možná si ty další koupím ve velikosti L, aby byly volné. Potom jsem si koupila béžový svetřík, je volný a bez zapínání. Myslím, že bude skvěle vypadat s bílými kalhotami. Už se nemůžu dočkat jara, nejradši už bych schovala všechny bundy a kabáty někam dozadu do skříně!


Ulovili jste něco pěkného ve slevách? 
xoxo, M♥

29 comments:

  1. Jee tohle se mi moc líbí!!:) Nějaká "obyč" trička bych taky potřebovala a ten svetr je super:) trošku mi stylem oblíkání občas připomínáš vevvs (vevvs.devote.se)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ze Zary jsou skvělé, samozřejmě obyč trička mají všude, ale tyhle mají krásný střih, hrozně mi vyhovuje ten výstřih :) A děkuju za tip, ten blog jsem vůbec neznala, ale je skvělý, takže děkuji za kompliment :))

      Delete
  2. Ahoj Megan,

    úplne s tebou súhlasím, tiež sa neviem dočkať teplejšieho počasia. A ten svetrík je super kombinovateľný, mám tiež podobné typy a v každom prípade sa teším z tvojho úlovku.
    Katharine

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já miluju teplo, právě teď brouzdám po victoriassecret.com a vybírám plavky na léto :D Ale letošní zima mi přijde skvělá, žádné šílené mrazy ani spousta sněhu, prý by to tak mělo i zůstat a brzy začne jaro :)

      Delete
  3. Opět krásný kousek :) Také mám moc ráda casual style :)

    ReplyDelete
  4. No ten svetr je moc pěkný! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Vše, co jsem si v poslední době koupila bylo ve slevě. Přijde mi, že ani nějak jinak nenakupuji. Ale je fakt, že nic nepotřebuji nutně, tak si koupím vždy jen to, co mě frnkne do nosu a většinou je to ve slevě :) Jinak jsem tak trochu úchyl na basic věci, takže obyčejná bílá, šedá trička a tílka miluju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To ti závidím, já většinou nedokážu počkat do slev a pak nadávám, že jsem to koupila 2x dražší :D Vždycky si říkám, že by určitě nezbyla moje velikost, tak si to pro jistotu koupím hned :D O to větší mám ale pak radost, když se mi podaří ulovit něco pěkného ve slevách :)

      Delete
  6. Je nádherný:-) Takový podobný hledám už dlouho!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky jsem něco podobného sháněla, takže z něj mám radost :)

      Delete
  7. Překrásný, taky bych chtěla něco podobného vlastnit :-) lost-strength.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. veľmi pekné vecičky si si uchmatla :)

    ReplyDelete
  9. Ten svetrik je nadherny a prave nejaky takovy take shanim!! :) na kolik vysel?

    ReplyDelete
  10. krásný svetřík <3 a obyčejné trička mám taky moc ráda :))

    ReplyDelete
  11. krásny sveter :) a veľmi s ami páčia tie kraťasy čo máš na sebe :)
    Beauté Caresse

    ReplyDelete
  12. Very cute! Thanks for your comment on my blog. Let me know if you want to follow each other to stay in touch. Have a lovely day.

    noradulce.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Presne taký svetrík som zháňala :) Vyzerá skvele :)
    L a - S i s s i

    ReplyDelete
  14. Ten svetr je uplně užasný! <3

    ReplyDelete