Q+A part 1

4.3.14

Od kolika let se věnuješ zpěvu?
Zpívám vlastně od té doby, co mluvím. Máme spoustu rodinných videí, na kterých prostě nezavřu pusu, neustále něco zpívám nebo přednáším básničky. Do umělecké školy chodím od první třídy, hrála jsem na klavír, ale nebavilo mě to, takže jsem v osmi letech přestoupila na hodiny zpěvu.

Co tě vedlo k tomu, začít si psát svůj blog? Podporuje tě v tom přítel?
Sledovala jsem ostatní blogy a moc se mi tenhle svět zalíbil, tak jsem si řekla, že to taky zkusím. Přítel mě podporuje naprosto ve všem, co dělám, články pravidelně čte :)

Na čí koncert bys chtěla jít?
Určitě bych si moc ráda zopakovala Bruna Marse a celý život sním o koncertě Christiny Aguilery, tak snad se mi to jednou vyplní.

Jsi teď šťastná tak, jak jsi?
Ano, jsem :)

Z čeho máš nejvíc strach?
Momentálně ze smrti, doufám, že mě to jednou přejde.

Je nějaká knížka nebo film, který se ti vryl speciálním způsobem do srdce? Jaký?
Ano, knížka Vždy s láskou, Petra. Už ji mám pár let, četla jsem ji několikrát a zapůsobila na mě neuvěřitelně. Určitě všem doporučuji. Co se týče filmů, za poslední dobu na mě udělal velký dojem Velký Gatsby.



Máš sourozence?
Ano, mám dva starší bráchy! :)

Byt nebo dům a proč?
Obojí má své pro a proti. Momentálně bydlím v domě, ale za nějaký čas se budu stěhovat do bytu a moc se na to těším. Později, až by třeba přišly děti, by se mi líbil dům.

Splnil se ti někdy nějaký velký sen? Jaký?
Sny si plním neustále a myslím, že je to v životě člověka velmi důležité, plnit si malé, ale i velké sny. Splněný sen je pro mě třeba to, že od září mám víc hudby ve svém životě, také třeba věci z wishlistu, které jsem si koupila. Splněným snem je můj pohádkový vztah. Mohla bych toho vyjmenovat mnoho :)

Jaké vlastnosti na tobě mají lidi rádi a jaké naopak ne?
Hrozná je určitě moje netrpělivost a tvrdohlavost, pozitivní třeba spolehlivost a upřímnost.

Kolik měříš? Jsi spokojená? Chtěla bys měřit víc nebo míň?
Měřím asi 164 centimetrů a jsem spokojená. Nevadilo by mi být trochu vyšší, ale beru to tak, že alespoň můžu nosit vysoké podpatky :)

Máš řidičský průkaz? Jaké autíčko si přeješ?
Právě teď si ho dělám. O prvním autě nemám vůbec představu, nechám to osudu. Moje vysněné auto je už pár let černé Porsche Cayenne.

Odkud pocházíš? (četla jsem, že Brno máš daleko, takže z druhé strany republiky)?
Ano, Středočeský kraj a jak to půjde, tak Praha :)

Jaké je tvoje nejoblíbenější jídlo?
Miluji sushi! Mohla bych ho jíst neustále. Potom mám ráda lehká jídla, třeba saláty nebo rizoto na jakýkoli způsob.

Jakto, že jsi tak mladá, ale máš tak drahé věci?
Nechápu, co s tím má věk co společného. Když něco chci, tak si na to normálně vydělám, žádné kouzlo není :)

Jak vypadá tvůj normální den?
Vstávám v 6 hodin, zhruba do tří jsem ve škole, potom chodím cvičit, doma se věnuji blogu, dívám se na seriály, učím se a chodím spát kolem desáté.

Chodíš na párty?
Nechodím :)

Hádáte se s přítelem? Máte stejný vztah jako na začátku?
S přítelem se nehádáme, když už, tak je to spíš takové pošťuchování z legrace o nedůležitých věcech. Náš vztah se pořád vyvíjí a je čím dál tím silnější, taková ta počáteční zamilovanost přešla v opravdovou lásku. Myslím, že snad ani nejde mít stále stejný vztah, lidé se víc poznávají, stárnou.

xoxo, M♥



26 comments:

  1. Jakto že nechodíš na párty? A co máš za brigádu?:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jistě, že odpovím, musíš chvíli počkat :D Nechodím, protože mě to nebaví :) A brigádou bych to nenazývala, vydělávám si tím, co mě baví, zpívám :)

      Delete
    2. A jak tedy trávíš víkendy? A spíte s přítelem u sebe i přes týden-nechaj tě vaši?:) Za to zpívání máš asi hodně vit?

      Delete
    3. Víkendy trávím různě, občas jsem po celém týdnu tak unavená, že celý víkend relaxuji, občas jedeme někam na výlet, jdeme do kina, vážně je to různé :) S přítelem přes týden nejsem, studuje v jiném městě, než já.

      Delete
    4. Takže jste s přítelem jen o víkendech? Nechybí ti?

      Delete
    5. Ano, víkendy a prázdniny. Samozřejmě mi chybí, ze začátku to bylo těžké, ale dá se to přežít, ten týden vždycky uteče hrozně rychle a alespoň se na sebe víc těšíme a užíváme si každou chvíli :)

      Delete
  2. :( také krátke. Dobre sa mi to čítalo a zrazu koniec. Pekné odpovede. Aj keď na niektoré otázky by som ja mala problém odpovedať a ešte tak úprimné, takže klobúk dolu.
    Porsche - krásny sen :) Aj keď za mňa Cayenne určite nie 1. neviem kto by takého žrúta uživil a po 2. pokiaľ som sa v ňom neviezla, tak som slintala aké pekné autíčko (aj keď zo zadu sa mi nepáči), ale jediná jazda mi stačila až do smrti, aj keď možno šofér je na tom pohodlnejšie ako pasažieri. Neviem. Ale Porsche je Porsche a o tom si nechávam snívať aj ja, aj keď zatiaľ mám len 3 malé Poršátka na poličke :)
    Teším sa na ďalšie odpovede :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jéj, tak snad druhá část bude delší :)
      Vážně? :( Já jsem se v něm ještě nevezla, ale už několik let se mi hrozně líbí. Tak uvidím, jaké bude, třeba je to individuální a mně bude vyhovovat :) Nebo holt přehodnotím svůj sen :D

      Delete
  3. Muzu se zeptat odkud jsi? Ja jsem totiž taky ze Středočeského kraje:) staci treba napsat blizko jakého mesta, jestli bydliš v zapadakove jako ja:D:) ptam se jen pro zajímavost:)

    ReplyDelete
  4. bezva článek! moc ráda jsem se o Tobě dozvěděla zase něco víc :))* ale vůůbec bych se nezlobila, kdyby byl třeba 3x delší :D <3 knížka je skvělá, také jsem ji několikrát četla <3 a pokud se můžu zeptat.. když tak ráda zpíváš, neuvažovala jsi někdy nad nějakou talentovou soutěží? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jednou jsem v nejmenované soutěži byla a jsem z toho dodnes znechucená. Jakým stylem tohle funguje, to je něco neuvěřitelnýho.. Nehledě na to, že já si třeba z talentových soutěží téměř nikoho nepamatuji, čím rychlejší vzestup, tím rychlejší pád :)

      Delete
  5. Kočko nejsi jediná, já také na party nechodím :D ! Prostě mě k tomu nic netáhne :)
    Krásné odpovědi, je hezké že máš tak krásný vztah se svým přítelem, tak ať je Vám stále krásněji a Vaše láska roste do nebeských výšin :) !

    ReplyDelete
  6. Hrozně ráda mám tyhle články a tobě se moc povedl! :)

    ReplyDelete
  7. Knížku Vždy s láskou,Petra si chystám pořídit už velmi dlouho,takže děkuji za připomenutí:)Koncert Bruna Marse je mým velkým snem:)Miluju jeho texty plné pravdy a všeho,co nás nějakým způsobem obklopuje:)A opravdu mi dělá ohromnou radost Váš láskyplný vztah:)Jste miláčkoví:)Jen tak dál!♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě si pro ní zajdi co nejdřív, nebudeš litovat! :)
      Bruno je absolutně nejlepší zpěvák, píše úžasné písničky a slyšet ho na živo je vážně zážitek!
      A moc děkujeme, mně dělají radost takové komentáře :-*

      Delete
  8. Jeee ty věty o tvém příteli jsou nejhezčí:)) vážně krásný:) a já jsem taky ráda, že něco takového taky mám:) a docela mě překvapila tvoje výška:) na fotkách vypadáš vyšší:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Máme vážně štěstí :)) Vážně? Mně přijde, že je to docela poznat, že nejsem žádný obr :)

      Delete
  9. S odpovědí na poslední otázku naprosto souhlasím... :) S přítelem ti přeju moc štěstí!

    http://minuscin-svet.blogspot.cz

    ReplyDelete
  10. líbí se ti Louboutin boty?:)

    ReplyDelete
  11. Nemohu si pomoct, ale připomínáš mi strašně jednu slečnu. Není tvoje maminka jentak náhodou Markéta? A znáš to v Příbrami když se kamarádíš s Nikolkou ?

    ReplyDelete