FRIDAY

11.4.14

Krásný pátek! Doufám, že si ho užíváte a máte nějaké skvělé plány na víkend. Já mám spoustu učení, ale naštěstí nemá být moc hezky, tak mě snad nebude tolik mrzet, že budu zavřená doma. Právě teď zpracovávám video a dám ho na Youtube, netuším jak dlouho to bude trvat, protože jsem doteď nahrávala jen malá videa, což bylo zhruba za hodinku, teď to ale nejspíš bude několikanásobně delší. Tak uvidíme. Jarní únava už mě naštěstí opouští, moc mě potěšily vaše komentáře, že jste na tom stejně. Zkusím ještě dneska nafotit OOTD, ale radši nebudu nic slibovat, protože nemám moc kde fotit, ale třeba něco vymyslím. Zatím se mějte krásně



19 comments:

  1. Na fotce ti to sluší :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Krásná fotečka:). Já mám taky učení nad hlavu:).

    ReplyDelete
  3. Ahoj Megan, na víkend mám také naplánované učení, tak v tom nebudeš sama :). Krásný víkend ! Zuzka

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jsem ráda :)) Tobě taky krásný víkend ♥

      Delete
  4. Krásná fotka :-), jinak ať Ti to učení utíká, mám na víkend podobný plán :-/ :-D.
    Glamour and beauty

    ReplyDelete
  5. moc pěkná fotka a máme to úplně stejně

    ReplyDelete
  6. ty jsi tak krásná ♥.. ach jo.. není to fér k nám ostatním! :D
    já mám taky hromadu učení, k tomu mám psát dvě rozhodnutí.. no hrůza.. ale hlavně že je víkend a můžu se tak konečně vyspat :D ♥

    ReplyDelete
  7. Ahoj :) Môžem sa opýtať ako si spokojná s novým foťákom, hlavne čo sa týka fotiek za zhoršených svetelných podmienok (napr. keď fotíš v izbe alebo keď je zamračené)? Ja sa totiž už dva týždne neviem rozhodnúť či si mám kúpiť zrkadlovku alebo bridge cameru (teda falošnú zrkadlovku). Fotím rada a často, ale zas nie na profesionálnej úrovni, takže neviem či by som zrkadlovku využila. Na druhej strane si nie som istá či falošná zrkadlovka zvládne fotiť kvalitné fotky v noci alebo v izbe za umelého svetla a pod. Ďakujem za odpoveď. Btw, na tej fotke si strašne krásna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, spokojená jsem maximálně, foťák je opravdu kvalitní, dělá krásné fotky i ve tmě, nic rozmazaného a když fotím s bleskem, nejsou to žádné nepřirozené barvy a podobně.. Fotky jsou naprosto srovnatelné s kvalitními zrcadlovkami :)

      Delete
    2. Super, tak to si ma potešila :) Už sa neviem dočkať, lebo s tým mojim kompaktom je to na nervy :D

      Delete
    3. Já to přesně znám, taky jsem myslela, že se z kompaktu zblázním :D Proto jsem chtěla klasickou zrcadlovku, ale jak jsem psala v postu, jeden fotograf mi moc doporučoval ten co mám a udělala jsem dobře :))

      Delete
  8. Krásné fotky a užij si víkend! :)

    ReplyDelete
  9. Such great beauty! Wonderful photo! :)

    ReplyDelete