NEW CAMERA

4.4.14


Možná jste si toho všimli u minulého postu, mám vytoužený nový foťák! Když jsem začínala pokukovat po nějakých kvalitnějších, byla jsem naprosto přesvědčená, že chci Canon a nic jiného. A že se mnou, tvrdohlavým beranem, je to mnohdy dost těžké :D Potom jsem ale měla možnost mluvit s profesionálním fotografem, který foťáky i testuje a po rozhovoru s ním jsem věděla, že Canon to tedy nebude. Podle jeho doporučení jsme tedy nakonec vybrali Fujifilm a já jsem z něj absolutně nadšená! Nádherné ostré fotky, spousta funkcí, jednoduché ovládání. Po těch nervech s minulým foťákem jsem v sedmém nebi. Snad se s ním co nejrychleji naučím tvořit hezké fotky a snad se to projeví i na kvalitě blogu :)

22 comments:

  1. Ja mam tiez Fujifilm myslim, ze to nieje zrkadlovka ale vyzera tak. Fotky robi kvalitne (pre rofesionalneho fotografa mozno nevyhovujuce ale mne uplne stacia) dokonca sa daju porovnat s fotkami ktore robila moja stara zrkadlovka nikon. Jeho kupa bola uplne nahodna. Boli sme v obchode s elektronikou a priatel si prezeral fotaky a skusal ako fotia no a tymto bol nadseny tak mi ho hned kupil ako darcek pretoze na mojom uz nefungoval display. :) Myslim ze s jeho vyuzitim budes spokojna.

    ReplyDelete
  2. Jeee tak to se moc moc moc těším na další články a hezké fotky!!! A máš kompakt nebo zrcadlovku?:)) Já fotím s mamčiným nikonem, který je něco mezi zrcadlovkou a digitálem, takže nic těžkého, ale zároveň dělá moc hezké fotky:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já se taky těším, už to bylo potřeba! :)) Říká se mu "falešná zrcadlovka", a to z toho důvodu, že má už v sobě zabudovaný objektiv, jinak co se týče funkcí a kvality fotek, je to jako zrcadlovka. Škoda, že blogger fotky vždycky trošku zkazí, v počítači se nemůžu vynadívat, jak je všechno nádherně ostré :)

      Delete
  3. měla jsem fujfilm,ale moc nefungoval a blbnul to tě obdivuji že ho máš ani moc opravit nešel ale třeba je to jinýu rozdíl a hezké líčení:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky jsem Fuji jednou měla, obyčejný kompakt a byl nic moc, ale dala jsem na doporučení, pán opravdu věděl, o čem mluví a jsem ráda, že jsem si nechala poradit :)) Snad budu pořád tak spokojená jako jsem teď :)

      Delete
  4. Já mám Lumix od Panasonicu a jsem také moc spokojená :) !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé na ten jsem myslím taky jednou koukala :)

      Delete
  5. Tak ať se daří a vznikají úžasné fotky! :)

    ReplyDelete
  6. Já jsem spokojená s Nikonem V1, ale ten tvůj vypadá taky skvěle a věřím, že s ním budeš spokojená :) Super :*

    ReplyDelete
  7. Už prvá fotka má skvelú kvalitu, teším sa na ďaľšie ! <3

    ReplyDelete
  8. ¨Vypadá dobře :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. Tiež potrebujem nový foťák, pretože ten môj je vážne na prd :D Nepovedala by si mi koľko približne stál a kde si ho kúpila? :) Budem rada... :))

    ReplyDelete
  10. Tak.doufám že budeš spokojena a dobrá fotografka :-) já spoléhám jen na NIKON :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :)) To mě třeba Nikon vůbec nelákal, ale tak každému vyhovuje něco jiného :))

      Delete
  11. jéé, už se těším na fotky :*

    ReplyDelete
  12. Skvělý foťák! :) Já se tak nějak snažím našetřit na nový, ale ještě si chvíli počkám. :D :)

    ReplyDelete