New in - haircare

16.4.14



Nikdy jsem neměla žádné oblíbence co se týče péče o vlasy. Jednu stálici tedy mám, Schwarzkopf BC oil miracle a nedávno k němu přibyla i maska Kallos Latte. Co se ale týče šamponů, nikdy jsem nepozorovala žádné výrazné změny, ať už jsem používala jakýkoli. Pokaždé jsem tedy zkusila nějaký jiný. Naštěstí mám ten typ vlasů, který nepotřebuje žádné speciální zacházení, nepadají mi, jsou pevné. V poslední době jsem si všimla, jak si všichni hrozně chválí produkty od Aussie, takže jsem se rozhodla je taky vyzkoušet, navíc teď mají v DM skvělou akci - při nákupu 3 produktů dostanete ten nejdražší zdarma. Při výběru jsem trošku váhala, jestli vzít šampon na dlouhé, namáhané nebo suché vlasy. Nakonec jsem si vzala ten na suché a přidala k němu ještě kondicionér ve spreji a masku 3 minute miracle, na kterou jsem všude četla samé pozitivní recenze. 



Všechny produkty už jsem jednou vyzkoušela, což samozřejmě nemusí být směrodatné, ale většinou mi jedno použití stačí, abych poznala, jak mi produkt bude vyhovovat. Alespoň co se týče vlasů to tak vždycky bylo. Šampon nádherně voní, provoněl mi celou koupelnu až na chodbu, vlasy jsou příjemné na dotek a myslím, že jsem Aussie nekoupila naposledy.


xoxo, M♥



11 comments:

  1. I já včera poprvé použila šampon a 3 minutovou masku a musím říct, že to jsou výborné produkty! šampon nejen, že krásně voní, ale co dokázal udělat s mými slaboučkými a suchými vlasy je neskutečné! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to je super :)) Voní vážně překrásně..

      Delete
  2. Já jsem si Aussie moc oblíbila :)

    ReplyDelete
  3. Jo určitě bych aspoň šampon chtěla si pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Dost o tomhle šampónu přemýšlím:) ale četla jsem i nějaké negativní recenze..a tak nevím nevím:D Navíc mám dost problémy s vlasy..hodně se mi lámou a někde jsem právě četla, že to je hezky vonící šampón, ale toť vše...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ono asi záleží řada od řady, na slabé vlasy může být špatný, ale tenhle je super :) I když jak jsem psala, asi nejsem ten pravý člověk, co by to měl posuzovat, když moje vlasy jsou po všem bezproblémové :)

      Delete
  5. Značku Aussie jsem ještě nezkoušela, ale podle tvého článku vypadá skvěle! :)

    ReplyDelete
  6. Mne ten 3 minute miracle kondicioner neprisiel taky uzasny :/ Cakal som nieco lepsie.

    ReplyDelete
  7. Aussie prostě musím pořídit, konečně už! :D♥

    ReplyDelete
  8. tento šampon je skvělý taky jsem pořídila 1 produkt
    když jsem slyyšela chválu a je opravdu skvělý:)
    vlásky jsou krásné jemné:)

    ReplyDelete