Summer cravings

17.4.14

Dnešní počasí konečně vypadá trochu k světu, a tak začínám pomalu myslet na léto a na nezbytnosti, které bych si ráda pořídila. Nevlastním ani jeden klobouk, ale ráda bych to napravila. Tyhle dva jsem si vyhlédla už před nějakou dobou na internetu, když jsem si je jela koupit, bohužel jsem neměla štěstí a ani jeden z nich na prodejně nebyl. Snad se mi poštěstí příště. Klobouk je rozhodně jedna z věcí, kterou s sebou letos chci mít u moře.
H&M

Co se týče šatů, je to v mé skříni taky docela bída. Navíc mám spíš samé společenské, takové ty jednoduché letní a pohodlné mi chybí. Na obrázku je přesně to, co hledám, obzvlášť do těch růžových z Manga jsem se zamilovala. Kdyby mi padl do oka i nějaký hezký overal, byla bych ráda. Před dvěma lety jsem si koupila jeden hnědý a neměla jsem ho ani jednou na sobě, nebyla pro něj žádná vhodná příležitost, takže doufám, že letos ho konečně vytáhnu!

H&M/Mango

Moc bych si chtěla pořídit nějaké nové plavky. Zatím mi bohužel žádné do oka nepadly, ale mám ještě pár měsíců čas, abych nějaké našla. Vlastně ani nemám moc představu, jaké by se mi líbily. Taky mi chybí nějaká pěkná plážová taška, hezké žabky a brýle. Chystáme se do Rakouska, tak snad se mi něco podaří nakoupit i tam. Už se na léto hrozně moc těším, je to rozhodně moje nejoblíbenější část roku. Co je na vašem letním wishlistu? :)

H&M


11 comments:

  1. Přesně na ty klobouky jsem se taky dívala na webu a díky tobě vím teda, že zatím nemusím letět do HM, snad je tam objevím a nepřijdu zase s křížkem po funuse...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já tam byla už skoro před 2 týdny, teď už třeba budou :) Ale byla jsem na Smíchově a na Václaváku a nikde nic.. Jiné ano, i plavky měli, ale zrovna tyhle dva ne :/

      Delete
  2. Ten klobouček vpravo bych chtěla taky :) Alespoň nějaký podobný. Je to skvělý kousek jen tak k džínovým šortkám a obyčejnému nátělníku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To teda! A ten velký chci na pláž k plavečkám :))

      Delete
  3. To jsou moc pěkné věci taky pojedu do rakouska:) ajedeš na výlet:) ty plavky by byly hezké ty bílé:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak si to v Rakousku užij a taky něco pěkného pořiď :))

      Delete
  4. Klobouk bych chtěla také a šaty jednoznačně v té růžové barvě! :) Minule jsem viděla podobné v Tescu, bohužel samé malé velikosti.

    ReplyDelete
  5. všetko sa mi páči, najviac asi ale tie ružové šatičky :)

    ReplyDelete
  6. Juuu moc hezké kousky! Ty šaty z Manga jsou opravdu nejrkásnější! Taky jsem se do nich zamilovala♥ nové plavky by se mi asi nejvíce líbili od značky Triangl♥ ale ty ceny jsou docela vysoké:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad Triangl nebo VS jsem taky přemýšlela, jen se bojím, abych odhadla správnou velikost :/

      Delete
  7. Klobúk som si kúpila minulý rok pred dovolenkou a musím povedať, že som sa zamilovala a určite ich chcem viac. Klobúk je niečo úžasne. Nepraží ti na hlavu slnko a vyzerá to tak elegantne, slušácky :)
    Tento rok mám na pláne hlavne plavky. Lebo tie jedny čo mám majú už asi sto rokov, ale keďže som strašne prieberčivá a veľa veci mi nesedí, tak ma to nakupovanie plaviek ani tak nebaví a vždy si hovorím, že o rok, o rok. Tak dúfam, že tento rok nájdem tie pravé a možno aj viac by ma potešilo. :)

    ReplyDelete