INSTA LATELY

27.5.14

Už dlouho se tu neobjevilo nic z mého instagramu, a protože zase prší a já jsem neuvěřitelně unavená (=líná cokoli nafotit), dnes je pro insta fotky ten správný den. Sledovat mě můžete na @collinemegan, odkaz najdete vpravo tady na blogu. Užijte si den! ♥

// moje maličkost //

 // Moje dvě lásky - neteřinka, když jí bylo jen pár hodin a Babetka //

// 1. Refresha ve Starbucks // 2. Oblíbené botičky // 3. Při natáčení // 4. Jeden z krásných slunečných dní //


22 comments:

  1. Krásný fotky jako vždycky, moc Ti to sluší :)

    ReplyDelete
  2. Jezuus, já chci miminko :( <3

    www.katerina-f.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hrozně :( Nemůžu se na tu fotku ANI PODÍVAT! :D

      Delete
    2. Haha :D Kdyby to šlo, tak klidně hned, ale ještě si nějaký ten rok budu muset počkat :)

      Delete
    3. To já bohužel taky, kvůli škole :((( Ale přemýšlím i tak.. :D

      Delete
  3. Seš krásná!
    Prosím tě, co děláš za školu? Jsi už na vš?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! :) Až příští rok, ještě studuji gymnázium :)

      Delete
  4. Ahoj, chci se zeptat, jestli používáš oční krém a když tak jaký? :) Koukala jsem na to a všude píšou 30+, 40+ a podobně a já nevím, jestli by to nevadilo, když jsem mnohem mladší:D:)
    A ještě jsem se chtěla zeptat na room tour? :) já úplně rozumím tomu, jestli ho dělat nechceš, že to je tvoje soukromí, ale jen bych ráda věděla, jestli bude nebo ne, protože na něj čekám od tvých narozenin, co jsi dostala zrcadlovku :)
    PS: Jsi moc krásná:) a naprosto rozumím tomu, že tě ovlivňuje počasí, protože já osobně jsem schopná spokojeně žít jen v pěkným počasí :D ale snažím se i mimo to :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj! :) Zrovna nedávno jsem o očním krému přemýšlela - zatím ho nepoužívám, myslím, že v mém věku to ještě není potřeba, ale určitě chci s prevencí proti vráskám začít brzo, začnu to řešit určitě až tak po dvacítce. Jinak vím, že sis o room tour psala, přemýšlela jsem o tom a nějak si nejsem jistá, ukázat soukromí mi tak velký problém nedělá, jako spíš to, že nejsem úplně spokojená, takže možná v článcích budou sem tam nějaké detaily, ale spíš až se přestěhuji do svého bytu a budu zařizovat, tak takový článek udělám. Teď jsem spíš ve fázi, kdy mi přijde zbytečné doma něco zkrášlovat, když stejně za pár měsíců začnu budovat nový domov jinde :) Snad to chápeš a nezlobíš se. Kdyby ses chtěla na cokoli zeptat, klidně mi napiš mailík :)

      Delete
    2. Taky jsem o tom přemýšlela, :-) mě je 22 a chci začít používat krémy na vrásky,ale nemůžu zbytečně budu trápit pleť,takže bych spíš doporučila používat jen hydratacni krémy. :)

      Delete
  5. Moooc ti to sluší! Máš opravdu krásné vlásky:-)).

    ReplyDelete
  6. Super fotky a tobě to sluší jako vždy♥ v prvním čtvrečku vpravo dole je nej!!!

    ReplyDelete
  7. krásné fotografie, hned si tě přidám!!

    ReplyDelete