4 YEARS

30.6.14


Dnes jsou to 4 roky, co jsme s přítelem spolu. Ani nedokážu vyjádřit, jak moc jsem vděčná za to, že mám v životě někoho jako je on. Takových mužů je na světě opravdu málo. Náš vztah je prostě pohádkový a věřím, že nás čeká ještě spousta společných let. Všem bych přála něco takového zažít. All you need is love.. 

22 comments:

  1. Páni to je nádhera. Dneska už se takové šťastné páry vidí jen zřídkakdy bohužel:/ Gralutluji a přeji další takových let ještě tak milioon ♥

    ReplyDelete
  2. To je krásný :) My jsme spolu s přítelem 3 roky a 2 měsíce :) Gratuluju :-*

    ReplyDelete
  3. Tyyjo,4 roky:)To je na naši generaci,co se týče vztahů a celkově lidí kolem mě,co jsem vypozorovala docela síla:D:)Jste vážně osudoví a v mých očích zkrátka jedineční:)Jen tak dál!♥

    ReplyDelete
  4. Urcite je to vsetko pekne ale na blog to nepatri ... mozno tak na tvoj osobny facebook.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No tak já si myslím, že je absolutně moje věc, co si na svůj blog dávám :) Je docela drzé, aby cizí člověk diktoval ostatním, co na blog patří a co ne. Jestli se ti to nelíbí, chodit sem nemusíš. A facebook nemám, což je i důvod, proč jsem si blog založila :)

      Delete
  5. Teda to to utíká, pamatuju, když jste s Vildou začínali :) Jste nejkrásnější pár, který znám! Tak spoustu dalších společných let přeju a ať jste pořád stále stejně zamilovaní a šťastní, rozhodně si to oba zasloužíte :) A.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee, kdopak to je? :) A - Anetka? Moc děkujeme♥♥

      Delete
    2. Bohužel Markétko, osobně jsem s Tebou neměla tu čest, takže Ti moje jméno nic neřekne zřejmě :) A - Anička, s Vildou se známe už asi 6let :)

      Delete
  6. To je krásný:)) My jsme s přítelem 25 oslavili 3 roky:) Strašně rychle to utíká:)

    ReplyDelete
  7. Jeeej to je krásne:) maj sa pekne a prajem ešte veľa spoločných úspechov a šťastia <33

    ReplyDelete
  8. Gratulujem a hlavne vám prajem, nech ste spolu šťastní a spokojní :) My s priateľom oslávime v septembri naše 6. výročie a každý rok nechápem, ako rýchlo to uteká. Dúfam, že vám to spolu vydrží ešte veeeľmi dlho :)

    ReplyDelete
  9. Přeji Vám to :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  10. Taky jsme včera slavili s přítelem výročí, ale 3 let :) A jak už tu někdo poznamenal je to opravdu v naší generaci jedinečné :) Přeji hodně milých chvil :)

    ReplyDelete
  11. Přeji Vám to moc! My jsme s přítelem přes sedm let :-)

    ReplyDelete
  12. To je krásný, moc vám gratuluji, strašně vám to spolu sluší, jste skvělý pár=)

    ReplyDelete
  13. Nádhera <3 Jen tak dále :* My jsme spolu s přítelem 3 roky a 2 měsíce, přesně, jako Romanka :-))

    ReplyDelete