SUMMER TIP

9.6.14

Dnes je opravdu neuvěřitelné horko! Sice jsem letní typ a opravdu si tohle období užívám, ale dnes to bylo dost i na mě, obzvlášť po 3km cestě domů. Ani jsem neměla odvahu jít se opalovat, protože bylo hrozné dusno a moc dlouho bych to asi nevydržela. Přeci jen se ty vysoké teploty zvládají lépe někde u vody, než ve městě. Proto pro vás dnes mám malý tip, jak se v létě osvěžit, obzvlášť pokud raději sáhnete po zdravější variantě. Poslední dny si tenhle ledový čaj dělám pořád. Nejdříve si zhruba do poloviny skleničky uvaříme čaj, záleží jen na vás, jaký zvolíte, já mám nejraději ovocné. Po vyluhování vyndáme sáček a až po okraj naplníme sklenici ledem. Po chvilce přisypeme třtinový cukr - to už je čaj studený, takže se cukr hned nerozpustí a zůstane na dně, tak to mám nejraději, potom si ho nabírám brčkem. Dozdobíme podle fantazie, občas přidám mátu, lesní jahody, citron.. cokoli vás napadne :) Je to ideální nápoj na léto, je jednoduchý, hotový během pár minut, krásně osvěží. Určitě budu ráda, když mi do komentáře napíšete nějaký váš tip, čím se v létě zchladit. Zatím se mějte krásně a zítra budu natáčet nové video, koncem týdne se na něj můžete těšit! M♥



12 comments:

  1. něco takovýho bych si teď přesně potřebovala dát! díky za tip :D

    ReplyDelete
  2. Díky za tip :)) Zítra zkusím :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Zítra to hned vyzkouším, mňam! :-)

    ReplyDelete
  4. Tak to zítra hned vyzkouším :) Vypadá to hodně dobře!:-)

    ReplyDelete
  5. Vzhledem k tomu, že dojíždím hodinu do školy, tak dneska v autobuse bylo opravdu nesnesitelně. Děsný dusno. Zbožňuju tohle počasí, ale jak říkáš, někde u vody je to samozřejmě mnohem snesitejnější.
    Ledový čaj mám moc ráda - vypadá a určitě i chutná skvěle:)
    Tvoje články mě ohromně baví:) a na video se speciálně těším:)

    ReplyDelete
  6. Zítra letím koupit třtinový cukr, protože to vypadá báječně! :)

    ReplyDelete
  7. mňamkaa:) určo vyzkouším ze zeleného čaje:)) My se se ségrou vždy u taťky osvěžujeme nealkoholickým mojitem♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, na mojito bych úplně zapomněla, taky si ho musíme udělat! Jinak zelený čaj je studený výborný, ale nic k němu nepřidávám, nesladím, jen ten led :) Krásně osvěží :)

      Delete
  8. Ten třtinový cukr si musím konečně pořídit :-), v restauraci ho vždy k nápojům volím před tím klasickým, ale domů jsem si jej stále ještě nepořídila. Jinak skvělý tip !
    Glamour and beauty

    ReplyDelete
  9. mňam! vypadá skvěle, moc ráda jej také vyzkouším :))

    ReplyDelete
  10. Holky, děkuji za komentáře, určitě to vyzkoušejte, je to mňamka :)

    ReplyDelete