BOOKED!

9.7.14

Letošní dovolená je oficiální. Už máme koupený zájezd a já se začínám hrozně těšit. Celé dny strávené na pláži, u bazénu, dobrodružné výlety, ochutnávání nové kuchyně.. Miluji cestování! Vyšlo nám Řecko, jak jsme si přáli, letíme na konci prázdnin na 12 dní. Nevím, jestli to někdo máte stejně, ale když se někam těším, zjišťuji si o tom místě na internetu úplně všechno. Sleduji videa na youtube, pročítám všechny možné diskuze. Přítel mi říká, ať už přestanu, že mě potom nic nepřekvapí, když už jsem to všechno viděla předem, ale nemůžu si pomoct :D Taky musím říct, že pevné datum dovolené je výborná motivace ke cvičení, dnes jsem posilovala nohy a zadek tak, že zítra asi nevstanu :D Budu moc ráda, když mi napíšete, kam se letos chystáte vy! Užijte si zbytek dne  

22 comments:

  1. V Řecku bude určitě krásně, užij si dovolenou :) Mě s přítelem letos čekají jen Krkonoše, ale zas jsem tam trávila půlku dětství, dlouho jsem tam nebyla a už mi chybí :) Jako bonus je, že toho svýho lenocha vytáhnu na Sněžku :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) Krkonoše jsou taky krásné, byli jsme tam na týden před dvěma lety a moc jsme si to užili :))

      Delete
  2. Tam bych se taky chtěla jednou podívat :))) To my s přítelem pojedeme jenom po Česku a to do Luhačovic :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. My jsme s přítelem měli letět 22.června. bohužel má úraz takže se to zrušilo :( A taktéž do Řecka na Rhodos..
    Užijte si to ! :)) Budu se moc těšit na fotky !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, tak to je škoda :( Ale všechno má nějaký smysl, bůhví, co by se vám tam třeba stalo a úraz vás od toho měl ochránit :) Takhle si vysvětluju všechno :D Snad vám to příště vyjde :*

      Delete
  4. V Řecku se mi taky líbí nejeden hotel/resort. A ta třetí pláž zprava by byla právě hned vedle hotelu. Tak třeba s přítelem na svatební cestu, ale to mě víc láká exotika! :)

    www.katerina-f.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky by se mi na svatební cestu líbila nějaká pořádná exotika :))

      Delete
  5. Do Řecka bych jela hned! užijte si to :)

    ReplyDelete
  6. Řecko je parádní :-) My tam letos chtěli, ale máme dva roky nové auto (dá se v dnešní době po dvou letech ještě říct nový? :-) a tak jsme se rozhodli, že ho projedeme... A tak nás čeká obligátní Chorvatsko.
    Vybrala jsem ostrov na jihu, s přespáním na Plitvicích...našla jsem krásnej apartmánek...takže nás to ve finále vyjde finančně asi i dráž než loni Tunis letecky -ale země typu Tunis, Egypt asi fakt nejsou pro nás...tak snad nás Chorvatsko zaujme. Já tam byla naposledy jako puberťák s našima...a docela se mi tam líbilo, tak snad i muž bude nadšen (ten tam nebyl ještě nikdy).

    ReplyDelete
  7. Jeee, my taky jedeme do Řecka :) Vidíš to, ještě jsem ti ani nestihla odpovědět na tvůj komentář na mém blogu :)
    Kam přesně jedete? <3 Hlavně si to pořádně užijte! :*

    ReplyDelete
  8. Řecko byla i naše vysněná destinace, bohužel přišla nepříjemná věc a jedu s našima do Chorvatska :( tak doufám, že aspoň tady se pak budu moct kochat fotkami z Řecka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To mě mrzí :( Ale tak alespoň to Chorvatsko, určitě si to taky užiješ :) A fotky určitě budou, budu psát články přímo z Řecka :)

      Delete
  9. a kam presnejšie idete? my zatiaľ ešte nevieme kam nás vietor zaveje:)

    ReplyDelete
  10. Řecko musí být super! Já už na dovolené byla - ve Vysokých Tatrách a i přes to, že nejsem zrovna milovník hor, jsme si to užila. Na blogu mám z Tater pár fotek, takže jestli tě to zajímá, můžeš se podívat:)
    Pěkný den,
    Christine G ♥

    ReplyDelete
  11. Pořádnš si to tam s přítelem užijte!!!:))) My byli loni na Ibize a bylo to božííí♥ letos plánujeme jinou dovolenou, nebo tedy už konečně máme také naplánováno:) Jedeme do Itálie na poznávací zájezd, čeká nás Řím, Vesuv, Neapol, malé ostrůvky, Pompeje..a další věci:) navíc jsou dva dny i s koupáním, takže si i moře užijeme:)) Moc se těším:) a taky se moc moc těším, až nám pak ukážeš fotky z dovolené:) takové články mám nejraději:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to budete mít krásné!! :) Já mám taky tyhle články nejraději, takže se těším i na tvoje fotky! :)

      Delete