MY BABY

21.7.14





Krásné pondělí! Jak se máte?
Tyhle fotky vznikly neplánovaně minulou středu, kdy jsem fotila outfit. Babetka se mi tam připletla a podařilo se pár hezkých záběrů, mám v plánu si nějakou fotku vyvolat a zarámovat. Většinou se totiž žádná nepovede, pořád se cuká a nedokáže stát na místě. Foťák ji nějak znervózňuje. Proto mám z těchto fotek vážně radost. Psi jsou prostě úžasní. Vždycky jsou tu pro nás a dávají nám hrozně moc lásky. I po tolika letech mě každý den s nadšením vítá, když přijdu domů. Rozveselí mě, když mám špatnou náladu. Nikdy nepochopím, jak se někdo může chovat hrubě k takovému tvorečkovi. To je věc, která mě dokáže zaručeně rozčílit. Neustále to někde čtu a často nevěřím svým očím. Važte si svých pejsků a dávejte jim lásku najevo stejně, jako ji oni dávají vám. 

20 comments:

  1. úžasné fotky! jste moc krásné holky :*

    ReplyDelete
  2. To je takovej roztomiloušek♥ A máš naprostou pravdu! Pejskové jsou ti nejúžasnější tvorové:)) Já naši Delinku miluju hrozně moc♥ a je vážně neskutečný, jak vycítí, když mi něco je a příjde za mnou a hned mi zlepší náladu:)) A o těch lidech, co pejskům a všeobecně zvířatům ubližují ani nemluv, když něco takového čtu nebo vidím, chce se mi brečet a rozčílit se zároveň!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je vážně úžasná :)♥ Je to hrůza, viď? Já bych takovým lidem sekala ruce :/

      Delete
  3. Nádherně namalovaná <3 A ty tvoje vyčesané dlouhé vlasy! Takhle je nos pořád :)

    www.katerina-f.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já je takhle nosím nejraději, je to nejpohodlnější :) Jen mě z toho pak občas bolí hlava a víc mi jich vypadne :(

      Delete
  4. ten je zlatý, psikovia su milé stvorenia. A tie tvoje vlasy, no ja ich budem stále obdivovať !

    ReplyDelete
  5. Ta je roztomila:) Taky mame doma takovou malou berusku:)

    ReplyDelete
  6. miluji pejsky! a ty svoje miluji taaak moc! jsou to moje dvě miminka! vždy když přijedu k rodičům tak bych je upusinkovala :) .... jsou to prostě nejlepší stvoření :)
    a vám to holky moc sluší! :)

    ReplyDelete
  7. Nepopsala bych to lépe, cítím to stejně. Jako malá jsem psa neměla a pak se mamka rozhodla že si nějakého pořídíme, jenže to mi bylo 18 a zanedlouho jsem se stěhovala. Hrozně mi Miky chyběl a pořád jsem cítila hrozné prázdno, tak už máme od ledna s přítelem také pejska a hned je veseleji. Focení znám moc dobře, vždycky když mám pěkný záběr tak se hne a fotka je zkažená. Jste krásné, je vidět, že se máte rády :) !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem právě na pejsky zvyklá od malička, ještě do jara jsme tyhle bílé kuličky dvě, dnes už máme jen Babetku :( Děkujeme :*

      Delete
  8. Jéé pěkné :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. Markétko, proč se nikdy nesměješ se zubama? :)
    Já totiž taky ne, ale já mám velké starosti s nimi a nejsou pěkné. Ale u tebe to nechápu, protože na videích, jak zpíváš se mi zdají pěkné:) i když to tam nejde asi moc dobře vidět.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale jo, taky mám pár fotek, kde se takhle směju :) Jen na to asi nejsem moc zvyklá :) Zoubky mám zdravé, jen mám takovou neobvyklou věc - nenarostly mi dvojky, takže mám jedničky a hned vedle špičáky, hehe :D Chtěla jsem ty dva zoubky upravit korunkami, ale zubařka mi to vymluvila, že mám zuby hezké a zdravé a byla by škoda je tak obrušovat, takže mám v plánu fazety, jen domodelovat ty špičáky na dvojky :)

      Delete