SUMMER IS HERE!

3.7.14






Tak takhle vypadal můj den. Bylo vážně nádherně! Já prostě miluji léto.. Teď si prohlížím zájezdy. Letos poprvé jedeme k moři až na konci prázdnin. Má to něco do sebe - moc se na dovolenou těším, takže mi není líto, že prázdniny tak rychle utkají. Rádi bychom jeli třeba na 12 dní, abychom si užili všechny možné výlety a hlavně sami sebe, protože přes rok na sebe moc času nemáme. Minulý rok jsme v létě jeli do Paříže, bylo to krásné, ale to moře mi trochu chybělo. Jak jste na tom vy? Jedete někam na dovolenou? Užijte si krásný zbytek večera

11 comments:

  1. Jooo konečně přišlo létoo :)) Já na dovolenou pravděpodobně s přítelem pojedeme do Luhačovic :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Krásne fotky :) Ja sa chystám na dovču už za pár dnííí..strašne to letííí :)

    ReplyDelete
  3. Krásné fotky a ty jsi jako vždy neskutečná kočka :-). Já osobně se z dovolené zrovna vrátila a jak to bývá, nejraději bych hodila zpátečku :-D!
    Glamour and beauty

    ReplyDelete
  4. Prekrásne fotky Megan :-) do Paríža by som strašne chcela ísť ale tento rok to vidíme s rodinou na Londýn :)) a dovolenku si uži, snáď pridáš veeeľa fotiek :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuji :) Paříž je překrásná, ale Londýn taky, ať se rozhodnete pro cokoli, neuděláte chybu :) A fotek přidám hooodně, hledám jen hotely s wifi, abych mohla být na blogu aktivní :D

      Delete
  5. Nádhera, fotky jsou úžasné, moc ti to sluší, ač léto patří mezi mé nejméně oblíbené období..snažím se ho přežít a užít, jak to jde=) pejsek je dokonalý :-)
    Lucka
    changelucylife.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) Jéje, jakto ? Já jsem v létě nejšťastnější :)

      Delete
  6. Krásné fotečky :) Úplně z nich dýchá ta letní pohodička :) A pejsek jak si hezky užívá léto, to je roztomilé :)

    PS: Máš úplně dokonalý účes :)

    ReplyDelete