BREAKFAST

4.10.14



Dobré ráno :) Konečně víkend! Vypadá to na krásnou sobotu, kterou jsem zahájila skvělou snídaní. Moc jsem si oblíbila tohle sójové mléko, dávám si ho k müssli a zítra s ním nejspíš udělám lívance. Prostě miluji víkendová rána. Celkově si rána užívám, snažím se vstávat s velkou časovou rezervou, potřebuji na všechno klid. Kdybych vstávala 10 minut před odchodem, asi bych se zbláznila. Jaké máte plány na víkend? Já plánuji velký úklid, cvičení a práci do školy. Nezapomeňte na Q&A, stále se mě můžete ptát v komentářích u předchozího článku. Užijte si den 

14 comments:

  1. Hezké ráno i tobě krásko :-), snídaně vypadá vskutku výtečně. Sama si moc ráda čas od času přivstanu a připravím si tak snídani přesně podle svého gusta.
    Glamour and beauty

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :* Není nic lepšího, než začít nový den hezky :)

      Delete
  2. Skvělá snídaně, to my dneska budeme odpočívat :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Se vstáváním to mám stejně - taky potřebuju po ránu dostatek času na to, abych se stihla rozkoukat:)
    Doufám, že si o víkendu pořádně odpočineš:)
    Já plánuju dělat věci do školy a uklízet:) Přes týden totiž nic nestíhám.

    °°Instantní krása°°

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já potřebuji minimálně hodinu času, ideálně dvě, abych měla na všechno klid :D Tak to máme stejné plány :)

      Delete
  4. Krásná fotka a moc pěkná snídaně :)

    Já jsem si jednou koupila sojový nápoj - čokoládový - takový ten malý a moc mi chutnal. No a když jsem viděla v akci tento velký, tak jsem si ho vzala a byla jsem nadšená, že mám velký a za tak supr cenu - byl to nějaký "natural" nebo tak něco, tuším. A když jsem ho doma vyzkoušela, tak jsem myslela, že se zblázním - vůbec mi nechutnal... byl hrozný. Nakonec jsem ho využila při pečení, kde nebyl cítit.

    Ale ráda bych vyzkoušela ještě kokosový a nebo právě mandlový, tak uvidíme.. :)

    Monča z Like Lady

    ReplyDelete
    Replies
    1. To sis určitě koupila ten sójový neoslazený, ten jsem si koupila minule a taky jsem se trochu zděsila, nedalo se to pít, takže jsem s ním udělala palačinky, kde to nebylo znát. Tenhle je ale oslazený a je to dobrota, v mussli je mnohem lepší než kravské mléko :) Tak se příště mrkni, jestli na něm je sweetened nebo unsweetened :)

      Delete
  5. Moc pěkná snídaně :)

    Mohu se zepat odkud je to sojové mléko? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já ho kupovala v malém obchůdku se zdravou výživou u nás ve městě :)

      Delete
  6. Ahoj, ráda bych tě pozvala na můj blog, ke kterému jsem se nově vrátila. Jinak tě už delší čas sleduji, můžeš oplatit pokud budeš chtít ;) Děkuji :)
    http://lucieruzickova.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Krásné fotky! Já ráno také vstávám raději dříve, nesnáším když nestíhám. To si raději přivstanu klidně i o 45 minut, abych se v klidu nasnídala a prolítla internet:))

    ReplyDelete