CAMEL COAT

2.11.14







Photos by Anna Kononets

kabát Mango // tričko H&M // džíny New Yorker // kabelka Louis Vuitton // boty Gate

Dnes mám pro vás slibované fotky ze včerejška. Jsem z nich úplně nadšená a doufám, že nám s Aničkou vyjde alespoň ještě jedno focení. Moc jsem si to s ní užila. Tenhle outfit dokonale vystihuje můj styl, miluji jednoduchost a eleganci. xoxo, M♥



24 comments:

  1. Ty boty jsou úplně .. úáá! :D Jsou pohodlný?:)
    Mě tyhle profesionální fotky přijdou neosobní a moc takový perfekcionistický, jestli víš, co myslím:) I když musím přiznat, že konkrétně tyhle v osobě snad tu osobitost i mají, hlavně ta první, kde se usmíváš:) Jsi vážně nádherná Markétko!♥
    PS: Mohla bych se zeptat, kde konkrétně v Praze je to focený? Já si myslela, že Praha je jen historická (vždycky jsem chodila jen po památkách - mám to daleko), tak jsem překvapená, že to vypadá moderně tady:)
    PPS: Už jsem říkala, jak jsou ty boty boží? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :* Mně se tyhle fotky moc líbí, hlavně ta kvalita. Přijde mi, že to zvyšuje celkovou kvalitu blogu :) Boty jsou pohodlné :) A fotily jsme u CineStar na Smíchově :)

      Delete
  2. Přesně tento styl se mi hodně líbí, a tobě neskutečně sluší :)

    ReplyDelete
  3. Nádherné fotky! :) Jinak tedy musím říct, že ty boty jsou božský. Podobný sháním a na mě nikde nic. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já zase sháním podobné béžové, taky nikde nejsou :/

      Delete
    2. Holky, černý i béžový mají v Tally Weijl:)

      Delete
  4. Páni to je dokonalý look!!! Ako z amerického Vogue :) Mne sa fotky veľmi páčia určite privítam viac takýchto postov :) Missy

    LIPSTICKS JUNGLE

    ReplyDelete
  5. Fotky jsou krásné a kabát je úžasnej! Jsi kočka :)
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  6. Páni, opravdu chválím fotky, jsou nádherné a souhlasím i s tím názorem, že zvyšují kvalitu blogu! Moc ti to slušelo, jen v lodičkách bych už umrzla :D :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :* Byla jsem v lodičkách jenom chvíli, taky už je normálně nenosím, brzy vytáhnu kozačky :)

      Delete
  7. Ty máš tak nádherný rysy! Vždycky když vidím Tvé fotky tak si říkám "to je tak nádherná slečna". Není fotka, video ..kde by ses mi nelíbila. Jsi vždy dokonale upravená, nalíčená, oblečená, vážně jak z časopisu a tyto fotky jak z časopisu vypadají a neskutečně Ti sluší vyčesaný culík který Tvou krásu vyloženě podtrhuje :).

    ReplyDelete
  8. Ten kabát je božský :) Taky bych brala nějaký županový, ale jsem na ně malá :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem taky malá a myslím, že to nevypadá špatně :) Konkrétně tenhle má délku tak akorát, takže sedí i menším ženám :)

      Delete
  9. http://www.reserved.com/cz/cz/woman/all-1/accessories/bags# Markétko, scháním tašku do školy a Reserved je jedinej obchod, kde se mi ty tašky docela líbí, ale nevím kterou. Mohla by ses podívat a poslat mi odkaz, které by se líbili tobě a zdají se ti vhodný do školy? Ráda bych, aby se hodila jak k teniskám a bundě tak k podpatkám,kozačkám ke kabátu nebo kliďánko i ke kraťasům,zkrátka ke všemu. Jsem takový kopyto na tyhle věci a navíc hrozně nerozhodná:(:D tak kdybys mi trošku poradila:) a jestli máš třeba nápad na jinej odchod,tak šup sem s ním!:D:)

    Fotky jsou parádní! To máš pro nějaký časopis nebo to je focený konkrétně na blog? :) Jsi kočka a ten kabátek ti moc sluší!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mně se líbí třeba tyhle :
      http://www.reserved.com/cz/cz/woman/all-1/accessories/bags/kt498-99x/bag-with-detachable-strap
      http://www.reserved.com/cz/cz/woman/all-1/accessories/bags/kg127-99x/handbag-with-detachable-strap
      Ta druhá by se dala asi lépe kombinovat s elegantním i sportovním stylem, ta první je spíš elegantní :) Jinak se mi celkem líbí kabelky v HM :) A děkuji, fotky jsou vyloženě pro blog :))

      Delete
  10. Ty jsi vážně kráska!!:)) A všechno k sobě tak krásně sedí:) neměla bych těm fotkám co vytknout:*

    ReplyDelete
  11. No tak tohle je vážně luxus!! Boží fotky a nádherný kabát! <33

    ReplyDelete