MY WEEKEND IN PICTURES

17.11.14




Dobré ráno! Doufám, že jste si všichni užili krásný víkend. Ten můj byl skvělý. V sobotu jsme s Aničkou udělaly další fotky (brzy zveřejním) a v neděli jsem jela na pár hodin do studia. Už se opravdu těším na výsledek, dali jsme si na tom záležet. Teď ještě musím vymyslet, jaký k tomu natočím klip. Možná už příští týden pojedu nahrávat znova, připravuji pro vás i něco vánočního.

Včera večer jsem díky Aničce zjistila, že půl roku fotím ve špatné kvalitě a jediná věc, kterou jsem musela udělat, bylo zmáčknout jediné tlačítko. No, chybami se člověk učí :D Celý večer jsem strávila focením všeho okolo a nevěřila svým očím, jaký je to rozdíl. Musím se teď s foťákem naučit pracovat úplně od začátku, ale mám z toho radost. Taky se teď snažím naučit úpravu fotek (jediné, co jsem doteď dělala, byl jas a kontrast :D), asi to chvíli potrvá, než budou vypadat tak, jak bych chtěla, ale moc mě to baví a snad se budu pořád zlepšovat. 
Užijte si krásný sváteční den. xoxo, M.

5 comments:

  1. Nechceš nám tu tvojí chybu ve focení říct? :) Třeba tě potěší, že nejsi jediná :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jen jsem měla ve foťáku nastavenou kvalitu na Fine, což je ta nejhorší :)

      Delete
  2. Hezké fotky:)) a těším se, až nám zase ukážeš výsledek nahrávání:))
    Mě úprava fotek hodně baví:) hrozně bych chtěla photoshop, ale stáhnout načerno mi už nejde:D a kupovat se mi moc taky nechce:/:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) Já ve Photoshopu upravuji a jsem moc spokojená :)

      Delete
  3. Takových článků bych brala víc :) Já jsem si víkend taky užila
    Blog by Veru

    ReplyDelete