FOR MY HAIR

29.12.14



Dvě novinky v mojí péči o vlasy. Produkty od Schwarzkopf mi vždycky naprosto vyhovovaly (hlavně ty od kadeřnice) a tahle řada není výjimkou. Konkrétně mám uhlazující sprej pro hedvábnost a lesk, který se aplikuje do mokrých vlasů. Chrání vlasy proti zacuchání a zkracuje dobu sušení. Vlasy jsou po něm skutečně na dotek jemnější. Dále mám sprej Sparkler, který dodává lesk. Oba produkty moc doporučuji a především ti, kteří mají stejný typ vlasů jako mám já, budou určitě spokojeni. Produkty splňují všechno, co slibují na obale. Dnes mi také přišla nová kónická kulma. Doteď jsem používala na vlnky pouze žehličku, takže se těším, až si ve středu vlasy upravím kulmou a produkty Osis+ . Budu si muset koupit nějakou ochranu před teplem, abych si je tolik neničila. Nemáte tip na dobrý produkt? 

2 comments:

  1. Je to vážně tak kvalitní jak píšeš?:)
    pokud ano, tak pro ně hnedka poběžím do drogerie/kadeřnici, protože něco takového potřebuji.
    Mé vlasy se mi hodně třepí a jsou celkme bez šťávy, dokud je nevyžehlím. Musím řít, že mě na hebkost dost pomohl šampon od Baley pro hnedé vlasy. :))
    PinkPomegranate

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem spokojená moc, ale samozřejmě každému sedne něco jiného :) Ten sprej vlasy hezky zjemní a hlavně jsou vysušené (fénem) hrozně rychle, opravdu to funguje :)

      Delete