THANK YOU 2014

31.12.14



Do konce roku 2014 zbývá už jen pár hodin, což znamená ten správný čas na vzpomínání a hodnocení. Musím říct, že jsem měla opravdu krásný rok. Užila jsem si mnoho krásných akcí, dovolenou, různá focení a spolupráce, hodiny strávené ve studiu a živá vystoupení. Splnila jsem si i několik materiálních přání a oslavila s přítelem čtyřleté výročí. Díky blogu mám všechny události zaznamenané a můžu se k nim lehce vrátit, za což jsem hrozně ráda. Chtěla bych vám poděkovat za vaši podporu v tomto roce a věřím, že nás čeká ještě spousta společných let! Zítra se můžete těšit na nějaké novinky ohledně blogu :) Užijte si dnešní den a vstupte do nového roku tou správnou nohou. 

xoxo, M ♥

2 comments:

  1. Nedávno jsem si zrovna zhodnocovala svůj rok. Byl těžký. Velmi. Plno výzev, nemocí, úmrtí, spoustu spoustu slz, stresu..už odpočítávám jeho konec:)Zvládla jsem to!2015 bude nejlepší!!!
    Jsem ráda, že jsi měla krásný rok a přeju Ti, aby 2015 byl ještě milionkrát lepší, aby se ti splnily všechny sny a hlavně abys byla prostě šťastná! ♥ Já děkuju za všechny články, miluju tvůj blog a moc jsem si tě oblíbila :)! P.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky jsem letos zažila stres i úmrtí, ale je důležité se soustředit na to hezké a pozitivní :)
      Mockrát děkuji za krásný komentář, zahřál mě u srdce. Doufám, že mi zachováš přízeň i v dalším roce ♥ Je dobře, že jsi všechno zvládla a můžeš přivítat rok 2015 s otevřenou náručí. Určitě bude skvělý!! Užij si Silvestra ♥

      Delete