WAVY

12.1.15


Poslední dobou dost často používám mojí novou kulmu na vlasy. Je to s ní opravdu jednoduché a rychlé, tohle mi ráno zabere asi 10 minut (ne-li méně). Myslím, že je to úžasné, protože když jsem si dělala vlasy žehličkou, trvalo to tak půl hodiny. Nemusím ani použít lak na vlasy, vlny mi drží až do dalšího umytí. Jestli vás zajímá, jakou kulmu používám, je to Remington Pearl Wand ci95. 

// I've been using my new curling iron a lot lately. It's so easy and quick, this takes me about 10 minutes (or less) in the morning. I think it's amazing because when I was doing my hair with a streightener, it took me like half an hour. I don't even have to use a hairspray, the curls last forever! If you're wondering what curling iron I use, it's Remington Pearl Wand Ci95. 

8 comments:

  1. Vlny ti moc sluší a tuhle kulmu mám taky a jsem moc spokojená, vážně je to rychlí :) žehlička se může jít bodnout (vubec mi to s ní nejde:D).
    Jak zvládáš tohle období a počasí? Já vubec ne :(:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hlavně mi připadá, že ani neničí vlasy :) Jen mě štve, že se o ni pokaždé spálím :D
      No, jak se to vezme. Snažím se myslet pozitivně, ale bývám často unavená ze školy a to počasí mě určitě taky ovlivňuje.. Už se těším na léto!

      Delete
  2. Beautiful.....very pretty :)

    ReplyDelete
  3. Krásné vlasy! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Tvé vlasy jsou překrásné! :) Určitě by spoustu dívek včetně mě ocenilo nějaký článek jak se staráš o tak krásné vlasy. Vypadají velice zdravě :)
    http://svetkossmetiky.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuji! Otázky na vlasy mi chodí skoro denně, já bych vám opravdu moc ráda všem pomohla, ale vůbec nic speciálního nedělám, je to v genech :)

      Delete