PART 3

10.2.15






Ahoj! Mám pro vás pár dalších letních fotek. Jak se máte? :) Já mám volno, takže se snažím hodně číst k maturitě a taky jsem nahrála několik písniček. A to nejlepší - koncert Eda Sheerana už za dva dny! Nemůžu se dočkat! Bohužel si tam s sebou nemůžu vzít zrcadlovku, takže budu fotit na iPhone. Měla jsem na ten den domluvenou fotografku, ale dostala sádru na ruku, takže jsme to musely odložit. Snad vám ale už brzy budu moct ukázat nějaké kvalitnější fotky :)  

// Hey! Here you have a few more summer pics. How's your week going so far? I've been reading a lot of books for my maturita exam and recorded a few songs for you :) And the best thing - 2 days left until Ed Sheeran's concert! Can't wait! Unfortunately it's not allowed to bring SLR camera there so I'll take some pics with my iPhone. I was planning to take some pics with a photographer, but she has a gypsum plaster on her hand so we had to postpone it. I hope I'll be able to show you some better quality pictures soon :) 

10 comments:

  1. Taky čtu k maturitě :) co zrovna čte? Já Pých a předsudek :) fuu..vážně potřebuju léto. Koncert si užij! V.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stařec a moře :) Pýchu a předsudek tu taky mám, trochu mě děsí ta délka :D Ale příběh prý hezký :) Děkuji!

      Delete
  2. This place looks so beautiful and you have AMAZING hair!!! So jealous your going to see Ed I love him- hope you have fun!

    Rachel xx
    http://www.thedailyluxe.net

    ReplyDelete
  3. Nádherné fotky. Co je to za kouzelné místo?

    ReplyDelete
  4. I love the view.
    So nice.
    Your outfit compliment as well.

    http://thebandwagonchic.blogspot.ae/

    ReplyDelete
  5. určitě tady všechny zajímají rok starý fotky z dovolený když už si sem na blog nějaký dala ;) to fakt nemáš lepší články než todle?

    ReplyDelete