B-DAY

3.4.15




Raw cake & roses from my love

Připadá mi to jako sto let, co jsem naposledy přidala nějaký článek. Je úžasné, že návštěvnost je i přesto skoro stejná! Dnes mám narozeniny, takže jsem myslela, že by bylo fajn po dlouhé době zase něco přidat a být v kontaktu vámi. Hrozně mi to chybí! Nemůžu se dočkat, až budu mít maturitu za sebou a začnu na blogu pracovat tak, jak chci. Bude to brzy, jen musím být trpělivá (což je pro berana vážně oříšek). Mám hrozně moc plánů a moc se těším, až se o ně s vámi podělím. Chtěla bych vám poděkovat, že jste tak trpěliví a chápete tohle období. A děkuji za všechna narozeninová přání, moc to pro mě znamená :) Užijte si víkend!

// It's been like a hundred years since I posted something here. It's amazing that you're still visiting my blog the same though! It's my birthday today so I thought that it would be nice to be here again and be in touch with you. I just miss it so much! I can't wait for my exams to be over so that I can work on this blog seriously. But it will be very soon, I just have to be patient (which is really hard for aries). I have sooo many plans and I just can't wait to share them with you. I want to thank you for being so patient and for understanding this period of my life. And thank you for all your birthday wishes, it means a lot to me :) Enjoy your weekend!

22 comments:

  1. moc pěkné fotky, krásné narozeniny přeji :)

    ReplyDelete
  2. Nádherné růže! Krásné narozeniny :-)

    ReplyDelete
  3. Happy birthday x
    http://whattaylorbuys.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  4. Čekala jsem na tvý narozeniny, protože mi bylo jasný, že bude článek :) Už se těším, až bude všechno zase v normálu :) Držím ti pěsti k maturitě (podle mě to všichni moc dramatizují a zase tak těžký to být nemůže:P tak doufám, že se moc nestresuješ :))
    Všechno nejkrásnější k narozeninám naše nejmilejší :**************** krásný růže, od přítele? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, to je hezké, je mi líto, že vás nechávám tak čekat, ale opravdu to teď jinak nejde :( Vynahradím vám to v létě! :) Mockrát děkuju :** Jojo, tyhle jsou od přítele, ale shodou okolností jsem letos dostala růže úplně od všech, takže mám po celém stole jenom růže :D :))

      Delete
  5. Krasne narozeniny.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Tak Ti prajem všetko najlepšie k 19. narodeninám, aby si bola zdravá, šťastná, vynikajúca blogerka akou si doteraz a hlavne aby si zvládla maturitu :) Veľa šťastia :)
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  7. https://instagram.com/p/1Fh8gyC6NZ/?taken-by=collinemegan Prosíím,odkud jsou tyhle boty? :)

    ReplyDelete
  8. Máš krásne vlasy. :) A prajem ti všetko najlepšie, aj keď trošku oneskorene.

    ReplyDelete
  9. Nádherný pugét! :) Nedávno jsem k 18 dostala 15 modrých růží a 3 žluté..byla jsem z toho unešená. Ale červená je červená :) ♥

    ReplyDelete
  10. Už se vážně těším na články:)(+ zajímal by mě článek o tvém oblečení na léto, jestli už jsi třeba něco nakupovala nebo tvoje oblíbené kousky a tak, prosím?)doufám,že nekoukáš jenom na hokej,ale taky se učíš!:Ddržím palce k ústním a pak tě čekají nejdelší prázdninky,tak ještě vydrž:)
    PS: Už se na tebe fakt těším! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty jsi zlatá :* Učím se jak blázen, hokej je moje jediné odreagování, už zbývá jen poslední týden a mám to za sebou :) písemné jsem napsala na samé jedničky, tak snad se poštěstí i při ústních :) na blog teď vůbec nechodím, už se těším, až si to o prázdninách vynahradím, plánuji i nějaké designové změny, takže se máte na co těšit :) jsem moc ráda, že sem ještě někdo chodí, když už tak dlouho nic nepřidávám :) tenhle komentář mě vážně moc potěšil :*

      Delete
  11. Hodně štěstí k ustním to zvládneš ! já už to mám za sebou ♥

    ReplyDelete
  12. Teda ten dortík je famozni. Vsecko nejlepsííí:-)

    ReplyDelete
  13. Ten dort vypadá libově. Všechno nejlepší :)
    www.dendyss.blogspot.cz

    ReplyDelete