MY NEW PERFUME

8.5.14

Možná si pamatujete, že parfém Chloé jsem měla v novoročním wishlistu a jsem moc ráda, že si tuhle položku konečně můžu odškrtnout. Už několik let používám spíš těžší parfémy, jako například Burberry Britt nebo Euphoria od Calvin Klein, všechny jsem teď ale vypotřebovala a cítila jsem, že je čas na změnu, na něco jemnějšího. Parfém Chloé jsem si okamžitě zamilovala, nikdy jsem žádný podobný neměla. Rozhodně se stane mojí stálicí. I přes to, že není těžký, je výrazný a vydrží celý den, občas ho dokonce cítím i po sprše. Momentálně je to asi nekrásnější vůně, kterou jsem kdy měla.



Parfém jsem koupila v setu s tělovým mlékem, moc oceňuji i to krásné balení, na to si potrpím. I flakonek parfému se mi moc líbí. Jsem ten typ člověka, kterého obal produktu hodně ovlivní, nakupujete někdo podobně?



xoxo, M♥

14 comments:

  1. Ano je to nejkrásnější ženská vůne! Miluju ji!

    ReplyDelete
  2. Oooooo <3 <3 <3 Na to ani nic jiného napsat nemůžu! Super!

    ReplyDelete
  3. No každopádně i balení je krásný! :)
    http://dawardrobes.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Líbí se mi flakonek :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Přesně!!:)) Taky nějdřív koukám po flakónku a pak až si přičichnu:)) Nějaký nový parfém zrovna hledám:) prozatím jsem si koupila Body Spray od VS:), který sice nevydrží tak dlouho, ale na léto je ideální:))

    ReplyDelete
  6. Už dva roky používám jenom Chloé :)

    ReplyDelete
  7. Vyzerá a vonia krásne :)) tiež by som ho chcela <3
    a úplne súhlasím, pekné balenie robí veľa ! :D

    ReplyDelete
  8. Tak ten ti tak závidím! :D Vypadá skvěle!♥

    ReplyDelete
  9. Mně Chloé příliš nevoní, ale vůně je něco hodně individuálního. Musím ale vyzdvihnout nádherné balení.

    ReplyDelete
  10. Miluji Chloé! :) Jedna z nejhezčích vůní.

    http://lights-oflife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Já jsem se zamilova do Roses de Chloe - mám od nich i sprchac a tělové mléko a v zime u mě vede také Chloe, ale ve variante Intense...

    ReplyDelete
  12. Mohu se zeptat kdes zakoupila a za jakou cenu? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kupovala jsem ho v nějaké parfumerii v Rakousku, na cenu už si nevzpomenu, ale byla dost příznivá, kolem 1400 Kč za celý set :)

      Delete
  13. Mně kdysi dávno takhle okouzlil flakon Versace Bright Crystal....do tý doby jsem "jela" na vůních z Oriflame nebo z drogerky. Takže to logicky pro mě bylo "sedni si na zadek" vůně. Vyzkoušela jsem už jich spoustu dalších, ale ke svý "růžovce" od Versaceho se vždycky vracím. Tak nějak mám pocit, že to je "moje jen moje" vůně :-)

    ReplyDelete