Nike Air Max

5.5.14

Dnes vám ukážu můj první úlovek ze sobotních nákupů. S přítelem oba rádi a hodně sportujeme, takže jsme nejvíc času strávili v Nike. Co se týče sportovních značek, je to rozhodně moje nejoblíbenější. Už nějakou dobu jsem měla na pomyslném wishlistu Nike Air Max, myslím, že vám je představovat nemusím, protože jsou naprosto všude, čemuž se nedivím. Po pár krocích si mě naprosto získaly, je to jako chodit po obláčku. Jsou vážně neuvěřitelně pohodlné!

Původně jsem chtěla šedé, ale ty bohužel neměli, takže mi přítel našel tyhle růžové a bylo mi jasné, že bez nich neodejdu. Šedé si klidně koupím jindy, rozhodně bych je také využila. Zítra v nich budu chodit celý den, takže doufám, že se osvědčí.


Co se týče nošení, nejspíš je budu nosit běžně, docela se mi tenhle trend líbí, je to zase něco trochu jiného. Viděla jsem je i v kombinaci se sukní či šaty, to už mi přijde trochu moc a mně osobně se to nelíbí, ale k džínám, tričku a saku - navíc, když mě bude čekat celý den na nohou, si je moc ráda vezmu. Vlastníte nějaký pár Air Max? :)



xoxo, M♥




8 comments:

  1. Tak tieto sú naozaj dokonalé! Skvelý výber farby :)
    BeeKey

    ReplyDelete
  2. Nike Air Max vlastním, ale jiný typ než máš ty:)) a jsem s nimi taky nadmíru spokojená!! V žádných botech se mi nikdy tak dobře nechodilo!Přesně jak jsi řekla:) je to jako chodíš po obláčku:)) A dají se zkombinovat s více věcmi:) takže jsem opravdu ráda, že jeden pár mám:)...ale nejraději bych jich měla více:D

    ReplyDelete
  3. jéé, jsou super! :) ale já naopak musím uznat, že bych se jim nebránila ani k šatům! :D

    ReplyDelete
  4. Jsou krásné, džíny,svetřík,tenisky tak chodím poslední dobou já:-D
    my se to k sukním a tak taky vůbec nelíbí:-/

    ReplyDelete
  5. Já sháním nové tenisky do fitka.... Air max to nebyly, ale vyhlídla jsem si jiné a neměli je v mojí velikosti. Objednat jdou jedině domů a já k nim do obchodu mám poukázku, co jsem dostala v práci k narozeninám... K vzteku :-D

    ReplyDelete
  6. Děkuji za všechny komentáře ♥

    ReplyDelete