Shopping day

4.5.14


Včerejší den jsem strávila na nákupech v Rakousku. Bohužel počasí nám moc nevyšlo, takže jsme vynechali návštěvu Vídně, jak bylo původně v plánu. V Parndorfu jsme asi hodinu nemohli zaparkovat, nakonec se to ale povedlo a pořídila jsem si několik věcí, které jsem už nějakou dobu chtěla. Těšila jsem se do Burberry, tam mě ale nic moc nenadchlo, jen jeden pásek, ale nakonec jsem ho tam nechala. Musím říct, že se mi docela znechutil Michael Kors, což byl jediný obchod, kde se stála fronta! Líbil se mi, dokud nebyl tak moc známý, teď ho má téměř každá, takže myslím, že už si tam asi nic nekoupím, rozhodně ne Hamiltonku a podobné modely, které vídám denně. Naopak obchody typu Mango mě mile potěšily a celkově jsem s nákupy moc spokojená, co jsem si pořídila uvidíte v dalším článku :) Teď už spěchám na jízdy, a potom si užiji zbytek slunečné neděle. Mějte se krásně!


xoxo, M♥




10 comments:

  1. Ahojky
    S MK to mám i já jsem tak ráda že jsem MK nosila o dost dříve cca 2 roky a měla sem asi 3 kabelky které byli také ze starší kolekce a šli rychle na odbyt koupila jsem si shopper bag od MK ve vanille a jsem sní spokojená nikde ji nepotkávám a vejde se mi tam vše tu jedinou si nechám :-) Jinak od MK kabelek ruce pryč :-) Jediné co od MK budu kupovat jsou boty :-) miluji jejich modely a jen tak někdo si jedny boty za takový peníz nekoupí :-) štve mě že si musím v butiku vždy objednávat svoji velikost a čekat na ně déle :-/ ale stojí to za to..
    těším se na tvoje úlovky a výlet ti tiše závidím

    ReplyDelete
    Replies
    1. To máš pravdu, boty nejsou tak okoukané jako kabelky :)

      Delete
  2. Taky bych hned vyrazila:-( Těším se na ukázku toho, co sis koupila:)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jen to počasí mohlo být lepší :( Vše brzy ukážu :)

      Delete
  3. Ooooo, závidím. Hned bych se jela podívat do Vídně, už dlouho jsem tam nebyla. Těším se na tvé úlovky z nakupování :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vídeň je nádherná, kdybych byla z Brna, jezdím tam pořád :D

      Delete
  4. Jéj tam by som chcela ísť aj ja :)) ale vždy radšej zájdem do Viedne...snáď sa mi to cez leto podarí :)
    Súhlasím s tým, čo si napísala o MK, ale aj tak chcem aspoň hodinky :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrzí mě, že jsme se tentokrát do Vídně nepodívali, snad třeba taky přes léto :) Hodinky jsou krásné, ale víc se mi líbí třeba Marc Jacobs :)

      Delete
  5. Jééé moc se těším na článek, kde nám ukážeš svoje úlovky!!! Jsme moc moc moc zvědavá!!:)) A musím souhlasit s tvým komentářem tady dole:) hodinky se mi už také líbí dalo víc od Marca Jacobse a nebo třeba DKNY, ale už je přeKorsováno!!

    ReplyDelete
  6. Škoda že vám nevyšlo počasí, ale nákupy musely být super! :)

    ReplyDelete