BACK ON TRACK

23.6.14



Ahoj! Jaký jste měli den? Konečně bylo zase hezky a já po dlouhé době vyrazila cvičit. Vůbec jsem to poslední dny nestíhala, takže se těším, že opět najedu na staré tempo. Chtěla bych teď chodit každý den. Příští dva měsíce mám možnost cvičit dopoledne, tak toho musím pořádně využít. Taky plánuji detoxikační kůru, začnu příští pondělí. Ráda bych to vydržela 5 dní, uvidím, jak to půjde, určitě ale 3 dny minimálně. V pondělí vám napíšu podrobnosti. Teď se jdu rychle vysprchovat a pustím si film - ani si neumíte představit, jak si teď ty dny bez povinností úžívám. Vždycky jsem večer dělala nějakou práci do školy, takže si to teď vynahrazuji. Zítra budu celý den v Praze, snad se mi podaří i něco nafotit, pokud na to bude čas. Brzy se dozvíte více. Užijte si krásný večer, M♥

10 comments:

  1. být tak krásný jako ty, tak si pískám :)
    Jaký film? :) hodila by se mi inspirace :P
    těším se na článek o detoxu a držím palce ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) Zatím se dívám na prima love a potom si pustím něco na DVD, ještě jsem se nerozhodla, ale asi nějakou holčičí klasiku :D

      Delete
  2. Moc ti to sluší! Jsi neskutečně štíhlá a nádherná!:-) Mám asi blbý dotaz, mohla bych se zeptat, jak děláš tak velké fotky? Já bych je chtěla mít větší než mám na blogu, ale nemůžu na to přijít. Děkuji moc!:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuji :) Zmenšuji si fotky v počítači, když se potom nahrají do bloggeru, místo "extra velké" dáš "původní velikost" a je to :)

      Delete
  3. máš krásný nohy i v teplákách a v teniskách - to je k vzteku! :D
    co plánuješ na léto? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, moc děkuji! :)
      Určitě bych letos moc chtěla k moři, budeme čekat na nějaký last minute, tak snad vyjde něco hezkého. Jinak nějaké výlety, koupání, prostě klasika :) A rozhodně velkou část zabere blog a zpívání! :)

      Delete
  4. Ty jsi kočka!! Těším se na další články a fotky:)) Taky chci teď najet na pravidelnější cvičení:)) Sice cvičím teda pořád, ale chtěla bych teď víc zamakat:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) Přesně, ať nám to v plavkách sluší! :D

      Delete
  5. Jsi krásná! Tyhle boty se mi moc líbí!

    ReplyDelete