SWEATER DAY

5.8.14




Díky včerejší fotce jsem si vzpomněla na tenhle svetřík, a protože bylo zase chladno, rovnou jsem si ho vzala. Dnes jsem měla jeden z těch dnů, kdy se hlavně chcete cítit pohodlně a být v teple. Mám v plánu si ještě nějaké svetry koupit, snad bude letos hezký výběr. Na léto mám spoustu oblečení, ale na chladnější počasí zas tak dobře vybavená nejsem. Nemůžu si pomoct, ale vůbec mě nebaví tyhle věci nakupovat. Máte to stejně?

11 comments:

  1. U nás leje jako z konve, takže přesně chápu, jak se dneska cítíš. Mám to stejně. A stejně tak to mám i s nakupováním podzimních/zimních kousků. Nebaví mě to :D Jediné, co mě baví na podzim nakupovat, jsou trenčkoty a na zimu potom kabáty :)

    ReplyDelete
  2. Chladno? :O je sice pravda, že jsem dneska byla v práci v dlouhých kalhotech, ale odpoledne jsem této volby litovala :D trochu jsem se pekla:))
    Abych byla upřímná, absolutně mě nebaví kupovat teplé svetry, šály a zimní oblečení:) Vlastně ani moc teplé oblečení nenosím. Celý rok tak nějak nosím trička na ramínka a v zimně na to akorát hodím cardigan a kabát a modlím se, ať nezmrznu :D Hrubé svetry na sobě úplně nenávidím..mám z nich hrozně divný pocit a nevím proč :D Nejraději bych celý rok chodila v kraťasech a tílku:D
    Instantní krása

    ReplyDelete
  3. fúha, to až taká zima je u vás? U nás tiež v poslednej dobe prší, ale napriek tomu je cca 25 - 30 C.
    Inak svetrík vyzerá pekne... no dúfam, že ešte nejaký ten čas ich nebudeme potrebovať a že u vás to bolo len prechodné pobláznenie počasia...

    ReplyDelete
  4. Tý jo u nás krásně svítilo sluníčko :)) Ale sluší ti to :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Ten sveter je neskutočný a dvojnásobne so zlatými hodinkami :3 A biely lak - nevidím seba na tej fotke náhodou?:D
    A úplne chápem tie tvoje pocity :D Ja ráno netuším, čo si obliecť, lebo je relatívna zima na kraťasy, cez deň sa v rifliach alebo dlhých nohaviciach topím a keď idem večer domov tak leje a je neskutočne chladno. A mňa by takéto nákupy aj bavili, no všímam si, ceny vecí na leto a na jeseň či zimu je úplne iná - a hoci to je logické, lebo predsalen sveter nebude stáť toľko koľko aj kraťasy, no cena väčšiny rovnakých kúskov je počas rôznch období neskutočne kolísavá a ako sa blíži jeseň, svetre sa zdražujú, takže mňa ich nakupovanie nebaví najmä z toho dôvodu.
    Tak to riešim tak, že beriem staré veci mojej mamky - móda sa predsa vracia do 80tych a 90tych rokov, takže v tom nevidím žiaden problém:)

    ReplyDelete
  6. Mě celkově nakupování nebaví a na zimu už vubec ne :D myslím že na mě padá ta klasická každoroční depka - podzim,zima:(:D
    Meg,chtěla jsem se zeptat,jak máš utříděný fotky v počítači? Máš to hezky rozdělený do složek každou událost nebo ti to je jedno a nýzvy složek jsou něco jako "kdghfka"?:D:)
    P.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mám je rozdělené do složek a všechny mám pojmenované normálně, abych věděla, kde co hledat :) Jinak jich mám spoustu na ploše a jednou za čas to protřídím :)

      Delete
  7. Ty mi snad mluvíš z duše! :D Mám to úplně stejně :D a víš co mě děsně rozčiluje? že všude straší se školou - v obchodech hlavně a je ještě měsíc prázdniny před námi! :O
    Velmi by mě zajímalo, jaký máš postoj k facebooku a proč sis ho smazala? :) Jestli to pro tebe není moc osobní, tak děkuji za odpověď :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se školou už straší snad od začátku prázdnin :D Smazala jsem si ho z prostého důvodu, už mě to tam nebavilo :) Všichni tam psali hrozné blbosti, tak jsem si ho prostě smazala a mám klid :) Přijde mi to jako zbytečnost. Jsem v kontaktu s lidmi, které v životě chci a to mi bohatě stačí :)

      Delete
  8. nádherná jemná kombinácia :))
    http://www.lipsticksjungle.com/

    ReplyDelete
  9. Já to mám přesně naopak! :) Miluju nakupovat věci na zimu :) Nemáš ten svetřík ze stradivarius? :)
    tickerlocky.blogspot.cz

    ReplyDelete