QUALITY TIME

21.12.14




Tento víkend jsem si opravdu maximálně užila. V pátek odpoledne (i když to podle fotek vypadá jako noc, už aby se začal den zase prodlužovat!) jsme si s přítelem udělali procházku kolem Hradu. Takhle za tmy jsem tam ještě nebyla a bylo to kouzelné, hlavně ten výhled. Na večeři jsme si zašli do vegetariánské restaurace Gopál. Moc se nám tam líbilo a jídlo bylo naprosto úžasné! Přes noc jsme zůstali v pětihvězdičkovém hotelu Savoy, který se od Pražského hradu nachází jen pár minut pěšky. Všem ho můžeme jedině doporučit, hotel je krásný a personál moc milý. A hlavně ta výborná snídaně! Hned bych si to zopakovala, nejraději každý týden, haha. Není nad kvalitní čas strávený společně ♥

5 comments:

  1. Omlouvám se, že to není k článku (takovej víkend bych taky potřebovala:)), ale chci se jen zeptat, jestli jsi někdy zkoušela jógu a jestli tě to bavilo?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nezkoušela, ale moc bych chtěla :) Je to určitě skvělé pro tělo a slyšela jsem, že ačkoli to tak nevypadá, je to pořádná fuška :) Snad se konečně donutím zajít na nějakou lekci :)

      Delete