2 PICS

30.11.14


Dobré ráno! Mám pro vás dvě fotky ze včerejška. Omlouvám se za špatný update v poslední době, asi na mě padla nějaká zimní deprese. Teď už je naštěstí všude cítit ta pravá vánoční atmosféra, takže mám hned lepší náladu. Brzy tu budou i nějaké vánočně laděné fotky, už máme doma i stromeček. Jak jste na tom s dárky? Já snad všechny nakoupím příští sobotu, kdy budu zároveň natáčet video k pínsičce. Moc se na to těším. Užijte si neděli. xoxo, M.

6 comments:

  1. Dárky ještě nemám žádný a popravdě ani moc nevím, co koupit :D:/ Nejhorší je pro mě mamča, která nikdy nic nechce :/
    Já se cítím jak medvěd v zimním spánku :D a jsem hrozně ráda, že už začíná zítra nový měsíc, protože listopad byl stresující a bylo toho zkrátka moc, tak opravdu doufám, že prosinec bude klidnější :)
    Na video i písničku se těším a MOC se těším i na tu vánoční písničku, jak jsi říkala! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to pro mě je mamka vždycky nejjednodušší :) Spíš nevím, co koupit bráchům a s přítelem je to taky vždycky na dlouhé vymýšlení. Mám to stejně, jsem ráda, že je listopad za námi. A moc děkuji, snad se bude líbit ♥

      Delete
  2. Já už mám většinu dárků schovaných doma ve skříni. Nemám moc listopad ráda, zato miluju prosinec - advent a celý to období do Vánoc, kolem Vánoc a oslavy Nového roku :-)
    Takže jsem včera byla s přáteli na rozsvícení vánočního stromku, dali jsme si punč a pak šli k nám, kde přítel připravil pohoštění (na náměstí nešel, má alergii na lidi :-) ).
    Tak přeju spokojený a klidný prosinec, Megan ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak koukám, že to s tím listopadem máme všichni podobně :) Já letos rozsvícení stromku vynechala, taky nemám moc ráda ty tlačenice, ale určitě vyrazíme někam na vánoční trhy nasát atmosféru :)
      A přeji to samé tobě :*

      Delete
  3. Už se těším na video :) Ty i hraješ na klavír?
    Ráda bych Tě pozvala na můj blog, kde právě probíhá vánoční Giveaway o kosmetiku Essence :)
    www.svetkossmetiky.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chodila jsem na hodiny od první do třetí třídy (hrozně mě to nebavilo a bylo to utrpení jak pro mě, tak pro paní učitelku:D), potom jsem přešla na zpěv :) Něco zahrát zvládnu, ale nemůžu říct, že bych uměla nějak dobře hrát :) Už dlouho si říkám, že si koupím klavír a začnu se znovu učit sama, protože mi to docela chybí :)

      Delete