SOMETING NEW

31.1.15


Včera mi přišel balíček s touhle krásnou taškou. Pokud sledujete můj blog pravidelně, nejspíš už víte, co je uvnitř :) Doručení trvalo 5 dní (ze Švédska do ČR) a mohla jsem svou zásilku sledovat online, což se opravdu hodilo. Rozhodně to nebyl můj poslední nákup z IvyRevel :) 

Jinak se celý den učím pracovat s novým mikrofonem a nahrávacím programem, je to těžší, než jsem čekala. Naštěstí můj úžasný přítel tomu docela rozumí, takže doufám, že pro vás budu něco mít během několika dní (věřím, že to bude hotové zítra, ale nechci vás nějak zmást). Tak mi držte palce :) xx

// I got a package with this beautiful bag yesterday. If you read my blog regularly, you'll probably know what's inside :) It took 5 days to recieve this package (from Sweden to the Czech Republic) and I was able to track my order online which was really convenient. I'm sure this wasn't my last purchase from IvyRevel! 

Otherwise, I spend the whole day learning how to use my new microphone with my recording program and it's harder than I thought. Luckily my amazing boyfriend quite understands it so I hope I will have something to show you within a few days (I believe that it'll be ready tomorrow but I don't want to confuse you). So keep your fingers crossed :) xx

4 comments:

  1. Já už od včerejška čekám na písničku od Tebe :D:) Už se těším :P
    Mám slabost pro takhle krásný tašky! :D Tuhle značku vubec neznám.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Věř mi, že dělám co můžu a pěkně se u toho vztekám :D Ale jakmile se do toho dostanu, budu nahrávat jednu za druhou :* A taky mám slabost pro papírové tašky :D :)

      Delete
  2. Máš neskutočne krásny hlas! Teším sa na pesničky :) a o IvyRevel čítam po prvýkrát..majú tam naozaj krásne kúsky :)

    ReplyDelete